Глас Треш

Немає в наявності
Продавець: AVATAS
Глас Треш
ХРОНИКИ СВІТУ СКЛА

1905
Підстава фірми в Бюцберге, Швейцарія, Іоганном Фрідріхом Трёшем (Johann Friedrich Trösch), спеіалістом з виробництва графічного скла і винахідником процесу перенесення малюнків на скло і фарфор.

1938
Син Рудольф Фрідріх Трьош (Rudolf Friedrich Trösch) у другому поколінні заснував сьогоднішнє акціонерне товариство і заклав основу для майбутнього промислового розвитку завдяки фабриці по шліфуванню скла та виробництва дзеркал.

1 956
Третє покоління, Хайнц (Heinz) і Ервін Трьош (Erwin Trösch) заклали основу для успішного розширення сімейного підприємства за допомогою перспективного виробництва склопакетів. У період з 1950 по 1990 р.р. фірма систематично розширювала виробництво склопакетів.

1 977
Початок серійного виробництва лобових стекол SWISSLAMEX. Trösch Autoglas стає партнером для багатьох авторемонтних майстерень.

1978
Початок виробництва розжареного скла SWISSDUREX. Трохи пізніше - виробництво триплекса і куленепробивного скла SWISSLAMEX. У той момент на виробництвах групи компаній Глас Трьош працює 330 співробітників.

1986
Початок виробництва енергозберігаючих покриттів за технологією вакуумного напилення під маркою СІЛЬВЕРСТАР (SILVERSTAR). Пізніше налагодження виробництва сонцезахисних покриттів САНСТОП (SUNSTOP) і антивідблисків покриттів ЛЮКСАР (LUXAR).

1995
Дипломований інженер Еріх Трьош (Erich Trösch), як представник 4-го покоління, будує в Хомбурге (Франція) перший завод з виробництва листового скла EUROGLAS. Продуктивність становить 500 тонн листового скла в добу. Через 90 років з моменту заснування на сімейному підприємстві працює близько 1380 осіб.

1 997
Введення в експлуатацію другого заводу з виробництва листового скла EUROGLAS в Німеччині в м Хальденслебен недалеко від м Магдебург (Німеччина).

2001
Купівля групи підприємств по виробництву склопакетів і обробки скла Швабенглас (Schwabenglas) в Німеччині. Кількість співробітників групи Глас Трьош становить 2500 чоловік.

2006
Введення в експлуатацію третього заводу з виробництва листового скла EUROGLAS в Німеччині в м Остерведдінген.

2007
Розширення виробництва триплексу. Введення в експлуатацію нових заводів EUROLAMEX в м Остерведдінген (Німеччина) і SWISSLAMEX в м Бютцберг (Швейцарія).

2008
Придбання першого підприємства по виробництву склопакетів в Україні Лайнвуд (LineWood) м. Артемівськ У групі Глас Трьош працює 3110 чоловік.

2009
Введення в експлуатацію четвертого, найбільшого заводу з виробництва листового скла EUROGLAS з продуктивністю тисячі один тонна листового скла з добу в Польщі, м Уязд. У той час в Німеччині розпочато виробництво фотогальванічного скла для сонячних батарей - 400 тонн на добу.

2010
Придбання групи підприємств Еврогласс - дев'ять найбільших заводів з виробництва склопакетів в Україні та одного заводу в Молдавії. Кількість співробітників групи Глас Трьош становить вже 4600 чоловік.

На сьогоднішній день група Глас Трьош налічує понад 60 виробничих підприємств, розташованих в Швейцарії, Німеччині, Франції, Польщі, Україні та Молдові.

2010
Придбання групи підприємств Еврогласс - 10 найбільших заводів з виробництва склопакетів в Україні та одного заводу в Молдавії. Кількість співробітників групи Глас Трьош становить вже 4600 чоловік.

На сьогоднішній день група Глас Трьош налічує понад 60 виробничих підприємств, розташованих в Швейцарії, Німеччині, Франції, Польщі, Україні та Молдові.
Технічні характеристики
Артикул49378
Артикул компаніїGlas Troesch от AVATAS
Оновлення: 21.09.2019
Додано: 11.04.2017
Ідентифікатор: 49378

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Вікна, двері, балкони REHAU