Суцільноскляні перегородки

Немає в наявності
Продавець: Мегаград и К
Суцільноскляні перегородки
Суцільноскляні перегородки можуть бути встановлені в різних типах будівель і споруд, у тому числі і в житлових приміщеннях, але найчастіше їх використовують в офісах і торгівельних центрах.

Ми виробляємо і монтуємо скляні перегородки декількох видів:
Безрамні перегородки. Розділяють простір офісу на кабінети та робочі зони, зберігаючи прозорість приміщення і доступ світла. Безрамні скляні перегородки використовуються також в якості вітрин в торгівельних центрах.
Розсувні перегородки. Розсувну (або трансформовану) перегородку зі скла можна прибирати в паркувальну зону. Ми пропонуємо системи як з максимальною прозорістю, так і з підвищеною звуко - і теплоізоляцією.
Каркасні перегородки. Основа стаціонарної офісної перегородки - є каркас з алюмінієвих профілів. Каркасні скляні перегородки можуть мати своїм заповненням скло, гіпсокартон або МДФ.

Скляні огородження - сходові поручні і огородження – елемент безпеки. Конструкції огороджень - помітний елемент інтер'єру. Їх бачать, на них спираються.

Ми пропонуємо Вам наступні види скляних огороджень:

Скляні огородження на профілі. У цих огорож немає стійок - несучу функцію виконує товсте скло, закріплене в нижньому алюмінієвому профілі. Матеріал поручня - нержавіюча сталь або алюміній.
Суцільноскляні огородження на точкових кріпленнях. Полотна таких огорож кріпляться в торець сходів або перекриття точковими кріпленнями з нержавіючої сталі.
Огородження на стійках. Класичний тип огороджень - до підлоги кріпляться стійки з нержавіючої сталі, що несуть на собі поручень і скло.
Технічні характеристики
Артикул49517
Оновлення: 17.05.2017
Додано: 13.05.2017
Ідентифікатор: 49517

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco