Фарбоване скло Лакобель

Немає в наявності
Продавець: БЛІК
Фарбоване скло Лакобель
Фарбоване скло Lacobel від AGC, додає особливого лиску інтер'єру та дизайну. Цей продукт робить кольори більш насиченим, створює чарівні відображення і незвичайні перспективи, грає з тінями і наповнює інтер'єр життям. Асортимент Lacobel складається з пофарбованого скла 25 різних кольорів. Використовую кольорове скло можна з легкістю створити просторі, наповнені світлом інтер'єри.

Скло Lacobel постійно створює нові виміри кольору, відображаючи найменші заломлення світла. Світло та колір - це основа неперевершеної краси Lacobel, матеріалу, який так ефектно поєднується з деревом, металом або каменем, створюючи неповторні ефекти.

Різноманітність застосування:

Скло Lacobel може використовуватися тільки в інтер'єрах. Даний продукт застосовується
як елементи меблів (розсувні або звичайні двері, стільниці, полиці, елементи демонстраційних стендів) для облицювання стін в інтер'єрах комерційних будівель (офіси, ресторани, магазини) і житлових приміщень (кухні, ванні кімнати, вітальні).

Переваги Lacobel:

Вологостійке лакофарбове покриття на зворотному боці Lacobel повинно бути завжди спрямоване всередину до опорної поверхні. Таким чином, воно захищене від пошкоджень, і колір продукту залишається незмінним. Lacobel легко кріпиться до поверхонь за допомогою силіконів, клею для плитки або двосторонні ключі матеріали.

Лакофарбове покриття, які використовуються для виробництва Lacobel, не містять шкідливих для навколишнього середовища важких металів і хімікатів. Деяке скло з асортименту Lacobel випускаються з матованою поверхнею під маркою Matelac.
Технічні характеристики
Артикул50715
Оновлення: 22.06.2022
Додано: 11.11.2017
Ідентифікатор: 50715

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Виробництво вікон Viknar`off