Захисна прозора плівка на вікна

Немає в наявності
Продавець: Tonirovka
Захисна прозора плівка на вікна
Захисне тонування стекол - новий крок у розвитку систем безпеки.
Інсталяція захисної плівки на стекла - це сучасна альтернатива металевим ґратам і захисним роллетам. Переваги - економія, екологічність, ефективність.
Що важливо знати:
1. Інсталяція (наклеювання) - це нанесення на поверхню скла спеціальної полімерної плівки різної товщини і складу. При цьому скло після інсталяції набуває такі властивості: - ударостійкість, безосколочність, вогнестійкість, вибухостійкість.
2. Захисна плівка використовується для захисту і підвищення міцності стекол і склопакетів в: комерційних, житлових, виробничих приміщеннях, а так - же навчальних закладах, офісах, банках і операційних касах.
3. Переваги перед металевими гратами:
- металеві решітки захищають віконний отвір від зловмисників, але не рятують скло від кинутих предметів, які можуть розбити скло і нанести порізи і травми людям всередині приміщення.
- металева решітка може стати перешкодою для евакуації людей під час пожежі. На відміну від решітки, скло із захисною плівкою легко видавлюється зсередини. Але при цьому (зовні) захисна плівка надійно охороняє скло від попадання каміння, палиць і інших важких предметів. Скло із захисною плівкою не розбивати і може тільки тріснути в місці удару. Осколки не розлітаються а залишаються закріплені на плівці, не завдаючи шкоди оточуючим людям. У тому випадку якщо, зловмисникам вдалося пробити скло, то розмір пробитого отвору дорівнює розміру знаряддя, і відповідно буде малий для проникнення людини. При цьому зловмисники створюють багато шуму і втрачають дуже багато часу, а значить пропорційно зменшують свой шанс потрапити всередину приміщення.
4. Захисна плівка має складну структуру з декількох шарів поліестеру, ламінуючого складу, інсталяційного клею і декількома шарами металу для підвищення міцності.
5. Наноситься як на нові скла так і на стекла знаходяться в експлуатації.
+ Ми наносимо захисні плівки, що відповідають класу міцності: СУ1 (Р1А) СУ2 (Р2А) СУ3 (Р3А) з видачею сертифікатів відповідності.

Р1А (СУ-1) скло товщиною не менше 4 мм + плівка GLOBAL GUARD GG-12 товщиною 300 мк. 3-х разове падіння сталевої кулі вагою 4,11 кг з висоти 1,5 метрів.
Р2А (СУ-2) скло товщиною не менше 4 мм + GG-4 товщиною 100 мк + GG-12 товщиною 300 мк 3-х разове падіння сталевої кулі вагою 4,11 кг з висоти 3,0 метрів.
Р3А (СУ-3) скло товщиною не менше 4 мм + товщиною 300 мк в два шари 3-х разове падіння сталевої кулі вагою 4,11 кг з висоти 6,0 метрів. Працюємо під ключ, чисто, акуратно, досвід роботи в сфері архітектурної плівки більше 10 років!
Технічні характеристики
Артикул60347
Артикул компанії10305
Оновлення: 13.08.2021
Додано: 13.08.2021
Ідентифікатор: 60347

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
vikna.ua