Металопластикові конструкціі

Об'єкт компанії РАМО

Металопластикові конструкціі

Такі конструкції допомагають вирішити питання зонування та/або зміни планувальних рішень без великих фінансових вкладень, трудомістких і витратних за часом процесів встановлення. Як і металопластикові двері, подібні перегородки характеризуються надійністю і довговічністю, універсальні в плані дизайну, прості в догляді, відрізняються широким розмаїттям комплектуючих.

ТИПИ МЕТАЛОПЛАСТИКОВИХ ПЕРЕГОРОДОК
Всі використовувані сьогодні світлопрозорі перегородки можна розділити на три великі групи, а саме:

металопластикові. Це перегородки з металопластику, які характеризуються високою міцністю і зносостійкістю, відмінними теплоізоляційними властивостями, а також приваблюють простим доглядом і легким монтажем. А ще такі конструкції дозволяють реалізувати найрізноманітніші варіанти зонування, оскільки можуть мати будь-які форми і розміри
алюмінієві. Замість металопластикового профілю тут використовується алюмінієві конструкції. У цьому випадку як така рама відсутня, але перегородка програє аналогам з точки зору герметичності, шумоізоляції, механічної міцності.
Для офісних та інших комерційних приміщень найчастіше вибирають перегородки металопластикові. Їх в свою чергу умовно поділяють на три основні типи:

фасадні або вуличні, тобто використовуються зовні приміщень (тут металопластиковим конструкціям серйозну конкуренцію складають алюмінієві аналоги)
внутрішні вони ж офісні. Активно застосовуються для зонування робочих просторів, поділу робочих зон і приміщень
сантехнічні. Застосовуються в громадських душових і санвузлах, а їх основною метою є забезпечення приватності.

Додано: 17.10.2023
Ідентифікатор: 21940
Карта об'єктів компанії РАМО

Ще об'єкти

Алюмінієві профілі Profilco