Салон магазин Steko

Об'єкт компанії Сендецький Д.Ю.

Салон магазин Steko

Завод Steko - це сучасне європейське підприємство, яке виробляє продукцію міжнародного стандарту якості в мінімальні терміни.
Високий рівень обслуговування, установка oкoн, бaлкoнoв, poллeт, алюмінієвих фасадів, кондиціонерів, натяжних стель і ceкціoнниx вopoт «пoд ключ», доставка в будь-яку точку України на власному автотранспорті, бездоганну якість продукції, шанобливе ставлення до клієнтів і партнерів, унікальний фірмовий стиль - все це відмінні риси компанії «Steko» .більш 400 тис. конструкцій в рік
 Продуктивність - 3000 конструкцій на добу. Стрімке зростання замовлень демонструє високу оцінку якості продукції «Steko» з боку споживачів. І ми з задоволенням нарощуємо обсяги виробництва, тому що знаємо, що таке ВІКНО!
Все що випускаються конструкції оснащені фурнітурою таких відомих світових брендів, як Roto, Siegenia і фурнітурою компанії Axor енергозберігаючими і мультифункціональними склопакетами зі склом компанії Guardian.
 Компанія Steko для своєчасного і безперебійного забезпечення виробництва в 2013 році обладнала цех ламінування, в якому працюють висококваліфіковані фахівці на сучасному обладнанні, що гарантує якісне обклеювання профілів найпоширеніших квітів. Власне виробництво, пріоритетність замовлень наших клієнтів, а також наявність на складі необхідних матеріалів значно скорочує для вас термін виготовлення ламінованих вікон і дверей.
У Вас є можливість замовити конструкції не тільки білого класичного кольору, але і вибрати один з представлених відтінків ламінації, вписавши вікно або двері в Ваш інтер'єр. Завжди в наявності профіль, ламінований плівкою «золотий дуб», «темний дуб», «махагон», «горіх» і «сірий». Плівку інших відтінків можна замовляти додатково. Терміни виготовлення конструкцій цих відтінків зведені до мінімуму.
 
OKNA-STEKO.COM.UA

Додано: 08.07.2015
Ідентифікатор: 15731
Карта об'єктів компанії Сендецький Д.Ю.

Ще об'єкти

Салон магазин Steko — Сендецький Д.Ю.