В січні 2015 року компанія «ВікноПлюс» підписала договір з компанією «Saint Gobain».

В січні 2015 року компанія «ВікноПлюс» підписала договір з компанією «Saint Gobain».

В січні 2015 року компанія «ВікноПлюс» підписала договір з компанією «Saint Gobain» (Румунія). «Saint Gobain» - це виробник скла, який входить в список найбільш інноваційних компаній світу згідно з рейтингом Thomson Reuters 2013 Top 100 Global Innovators і TOP-100 світових корпорацій, прихильних концепції стійкого розвитку та захисту навколишнього середовища.
Пропонуємо Вашій увазі інтерактивні додатки для планшетів і iPad: 1. «Saint-Gobain Glass Compass» в якому ви зможете легко визначити найефективніші склопакети для вікон на основі географічного розташування будинку і його орієнтації.
Калькулятор енергії показує, якої економії можна досягти за допомогою найефективніших вікон для будинку.
2. «Saint-Gobain Glass Vision» - Віртуальний світ, який допоможе вибрати правильний склопакет для будинку, офісу або інших потреб. Використовуючи цю програму, ви зможете уявити собі, як це скло буде виглядати в приміщенні і як найкраще буде підходити для інтер'єру кімнати. Більш 30 продуктів преміум-класу - SGG decorglass (візерункове скло), SGG masterglass (візерункове скло), SGG planilaque еволюції (лаковане скло), SGG satinovo. Плюс опція Скріншот.
3. Завдяки акустичному симулятору «Saint-Gobain Glass dB», ви зможете легко визначити найефективніші склопакети до вікон, відповідно до вимог клієнта в частині шумоізоляції.
Інноваційні версії додатків «Saint Gobain» допоможуть дати багато відповідей на питання Ваших клієнтів, стосовно вибору склопакетів в майбутню віконну конструкцію.
Подаруйте можливість клієнтам комфортно і наочно обрати той варіант, який потрібен саме для них. Бажаємо успіхів та процвітання!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Идентификатор: 14568