Скління балкона з глухою стіною, дзеркальний шафою-купе у внутрішній обробці

Об'єкт компанії Дизайн Пласт

Скління балкона з глухою стіною, дзеркальний шафою-купе у внутрішній обробці

У стандартній панельній п'ятиповерхівці на проспекті Алішера Навої Замовники вирішили розширити свій житловий простір, при цьому максимально корисно використовувати площу балкона для зберігання потрібних речей.

Балкон буде використовуватися як «холодне приміщення».

Вибір припав на профільну систему Rehau Ecosol-Design 60, яка повністю відповідає поставленим вимогам Замовника: висока експлуатаційна якість при помірних вимогах до тепло-і-шумоізоляції і низька ціна.

Скління вироблено секційними віконними конструкціями, верхня частина яких светопрозрачная і заповнена склопакетами, а нижня - глуха сендвіч-панель товщиною 32 мм.

Відразу планувалася установка шафи-купе практично в повну висоту балкона і малого шафи висотою до підвіконня. Тому скління балкона проводилося свідомо з використанням глухих сендвіч-панелей з правого боку на місці установки шафи-купе.

Інша частина балкона засклена 2-секційними і 3-секційними віконними конструкціями, для виходу на балкон встановлений балконний блок з 2-стулчастим вікном.

Все світлопрозорі стулки і балконні двері мають поворотно-відкидну систему відкривання і опцію «мікропровітрювання» (подарунок на пам'ять від нашої Студії!), Що дає максимально можливі варіанти провітрювання балкона і виходить на балкон кімнати.

Рівень теплоізоляції був поліпшений установкою 2-камерних склопакетів 32мм з енергозберігаючим покриттям внутрішнього скла.

Від комарів і сміття на стулках встановлена ​​надійний захист - наші рамні білі протимоскітні сітки

Білі підвіконня Plastolit вітчизняного виробництва з глянцевим покриттям - вибір Замовника.

Підлогове покриття - лінолеум, що відрізняється довговічністю і простотою догляду.

Шафа-купе і малий шафа виготовлені з кольорового пресованого ДСП з ефектом імітації деревини «під Горіх».

Цікава деталь - двері шафи-купе виконані з дзеркального скла з нанесенням індивідуального візерунка. Дзеркало дало можливо практично «приховати» досить габаритний шафа на невеликому балконі і візуально значно збільшити площу балкона.

Невелика хитрість - а балкон здається вдвічі більше. Двері виготовлені за технологією «гармошка» з використанням спеціальної фурнітури - ідеально економлять простір при відкриванні.

І шафа-купе і малий шафа дуже функціональні - мають багато полиць різної висоти, ширини і розташування. Підбір розташування полиць був спочатку зроблений під потреби господарів квартири - а вони точно знали, що планують зберігати на балконі.

Загалом, всі залишилися задоволені: власники нового балкона отримали те, що вони хотіли, ну а ми задоволення від їх задоволення.

Об'єкт реалізований в 2017 році.

Оновлене: 19.09.2017
Додано: 19.09.2017
Ідентифікатор: 18051
Карта об'єктів компанії Дизайн Пласт

Ще об'єкти

Скління котеджу нестандартними віконними конструкціями — Дизайн Пласт
Скління балкона з глухою стіною, дзеркальний шафою-купе у внутрішній обробці — Дизайн Пласт