Секційні ворота

Об'єкт компанії Євротех

Секційні ворота

Про секційні ворота Doorhan і Alutech
У нашій компанії можна купити секційні ворота таких надійних виробників як Doorhan і Alutech. Кожен клієнт може підібрати собі виріб, який буде відповідати специфіці приміщення, в якому буде використовуватися. Ми пропонуємо ворота промислового і побутового типу.
У країнах СНД особливо популярні ворота Doorhan (Дорхан), оскільки їх конструкційні особливості дозволяють їх використовувати в складних кліматичних умовах. До того ж продукція цього виробника адаптована до перепадів напруги і низьких температур, що робить її ідеальною для експлуатації в нашому регіоні.
Відмінною особливістю секційних воріт Alutech є їх стійкість до зломів і високий запас міцності. У них передбачається використання оцинкованих напрямних і 45-міліметрових сендвіч-панелей, які забезпечують високу міцність. Продукція цієї компанії відповідає світовим і європейським нормам якості, що підтверджує міжнародний стандарт ISO 9001.
Компанія «ЄВРОТЕХ» займається не тільки реалізацією, але і обслуговуванням гаражних воріт. Скориставшись нашими послугами, ви можете бути повністю впевнені, що якщо з покупкою щось трапитися і вона не зможе нормально функціонувати, наш кваліфікований персонал виконає ремонт і поверне втрачену працездатність. Вибирайте надійні секційні ворота, вибирайте відповідального постачальника!

Реалізація об'єкта — 2013 рік
Додано: 21.08.2013
Ідентифікатор: 10985

Ще об'єкти

Вікно трьохсекційне — Євротех