Рама віконна

Об'єкт компанії LGC

Рама віконна

Предалаем профіль пвх європейського рівня. Стінка 3 мм. Клас А. На сьогоднішній день продукція з ПВХ-профілю зайняла міцне місце в житті людей. Існування широкого асортименту ПВХ-профілю, його різноманітність, дає можливість мати широкий вибір кінцевого споживача. І в цьому виборі ключову роль грає ціна, надійність, довговічність і якість виробленої продукції. Дизайн також займає не останнє місце в цьому виборі.
 Тому свого часу, а якщо бути конкретним в 2004 році, була розроблена профільна система, відома під торговою маркою «LGC». Час - найкращий показник відповідності надійності і якості виробів з профілю LGC. І на сьогоднішній день наша профільна система:
 1. підходить для будь-якого фасаду: офісна будівля, житловий будинок, стандартні, круглі вікна, арки
 2.отлічается довговічністю, легкістю і простотою в догляді
 3.сохраняет свої кращі якості як в холодну, так і в жарку пору року
 4. якість українського профілю LGC не поступається західноєвропейським профільних систем
 5. має оптимальне співвідношення ціна-якість
 6.достоінст дуже багато, можна перераховувати до безкінечності.
 За якістю виробленого профілю стежать ще на перших етапах виробництва, а саме у виборі вихідного матеріалу. Для виробництва використовуються тільки високоякісні аддитиви і ПВХ матеріали. Відпрацьована до дрібниць система контролю якості. Суворе відповідність стандартам України ДСТУ Б.В.2.7: 130-2007 (ГОСТ, СНиП) підтверджено відповідними сертифікатами і протоколами.
 Зарекомендували себе системи PREMIUM і STANDARD вже отримали чимало позитивних відгуків від переробників:
 профільна система серії СТАНДАРТ має єдине армування для рами, стулки, їм-поста, що дозволяє знизити фінансові витрати
 постійна наявність профілю на складах забезпечує безперебійність роботи виробників вікон
 єдині фрези для роботи з різними серіями нашого профілю, дозволяють в будь-яку хвилину поміняти серії під бажання замовника
 наявність повного спектра допрофілей створює зручну роботу з профільною системою LGC.
 Підсумок такий - профільна система LGC повністю виправдовує очікування кінцевого споживача, для якого працює ціла команда професіоналів.
  Співпраця з LGC - принесе переробникам максимальну вигоду і максимальну конкурентоспроможність! LGC надає своїм переробникам необхідну технічну і підтримку: фрези в найкоротші терміни, рекламну продукцію, зразки пропонованої продукції.
 Можна з упевненістю сказати, що на сьогоднішній день LGC- одна з вигідних систем, що дозволяє клієнтам одночасно здобувати на складах ПВХ профіль, армування для профілю, ущільнювальну гуму, істотно скорочуючи транспортні витрати і заощаджуючи час.

Реалізація об'єкта — 2013 рік
Оновлене: 22.05.2014
Додано: 02.07.2013
Ідентифікатор: 10429

Ще об'єкти

Процес виробництва — LGC
Оптовий продаж ПВХ профілю — LGC
Алюмінієві профілі Profilco