Вікна ПВХ Дві стулки

Об'єкт компанії Майстер Пласт

Вікна ПВХ Дві стулки

Двостулкові пластикові вікна
Конструкція двостулкового вікна, являє собою виріб, розділене на два світлових отвору, кожне з яких може бути, як рухомим-функціональними, так і просто статичним-глухим.

Стулки в двостулковому вікні можуть мати абсолютно будь-яку механічну функціональність, можуть бути, як просто поворотними, так і поворотно-відкидними.

В залежності від заданих значень, в тому чи іншому місці, конструкція двостулкового вікна може мати імпост - іншими словами перегородку, що розділяє виріб на два самостійних сегмента.

Пластикове вікно може і не мати розділяє вертикальної перегородки, так, як в штульповому вікні, в такому випадку стандартна розкладка - одна стулка поворотно-відкидна, друга просто поворотна.

Зазвичай, двостулкові вікна монтуються в отвір до 1800мм в ширину, але, природно, бувають і винятки, головне, що б рухливий елемент вікна не перевищував 1,5 квадратних метра.

В іншому випадку, віконний виробник не дасть гарантії на довговічність і бездоганність роботи віконної фурнітури.

Просто кажучи, якщо раптом у Вас провисне і почне заїдати віконна стулка або з самого початку будуть проблеми з її відкриттям, закриттям або відкиданням - це не є гарантійним і рекламаційними випадком.

Краса, функціональність і безпека - основні характеристики наших двостулкових вікон Rehau забезпечених оригінальною фурнітурою MACO.

Сучасна віконна система пластикового двостулкового вікна забезпечить багаторічну комфортну експлуатацію, зручність використання та простоту в обслуговуванні, а так само чудовий захист від шуму, холоду, і будь-яких атмосферних явищ.

Зовнішній вигляд пластикового вікна зможе відповісти будь-яким, навіть самим вишуканим дизайнерським вимогам. Колірна палітра забарвлення і ламінування віконного профілю досить широка, так само, як і всіх фурнітури і конструкційних елементів.

Переваги двостулкових пластикових вікон:

1. Високий потенціал енергозбереження. Сучасні теплі склопакети в скупе з багатокамерній профільною системою забезпечать значне зниження енерговитрат.

2. Вигідна вартість. В даний час вікна ПВХ стали ще доступнішими. Вартість в рази вигідніше, ніж на дерев'яні вікна, які вже давно не можуть похвалитися своєю екологічної складової і довговічністю.

3. Простота в обслуговуванні. За пластиковими вікнами надзвичайно легко доглядати, вони вимагають мінімальне сервісне обслуговування. Сучасна формула вікон ПВХ має на увазі високу стійкість до будь-яких погодних умов, ультрафіолету, а так само всіляких їдким розчинів.

4. Вікна ПВХ дивно надійні. В протилежність дерев'яним вікнам, зробленим з найбільш поширеною деревини - не найвищого класу, у пластикових вікон вкрай тривалий життєвий цикл. Високоякісні німецькі вікна Rehau прослужать Вам, принаймні, 50 років.

5. Вікна ПВХ мають чудовий екологічний баланс. Безпечні для екології та здоров'я людини, а конструкція пластикового вікна на 100% придатна для повторної переробки.

В асортименті послуг і продуктів нашої Компанії ви знайдете віконну систем

Реалізація об'єкта — 2018 рік
Додано: 09.03.2018
Ідентифікатор: 18571

Ще об'єкти

Кафе & quot; Термінал & quot; — Майстер Пласт
Приватний будинок — Майстер Пласт
Алюмінієві профілі Profilco