Одностулкові металопластикові вікна

Об'єкт компанії Майстер Пласт

Одностулкові металопластикові вікна

Одностулкові металопластикові вікна
З усіх ПВХ конструкцій більше половини продажів доводиться на одностулкове металопластикове вікно, ціна якого невисока. Популярність викликана відмінним співвідношенням вартості і якості.
Вікна ПВХ з однією стулкою (одностулкові) користуються популярністю у. Такі вікна встановлюються в квартирах, приватних будинках, так і не-житлових приміщеннях. Особливо має сенс замовляти одностулкове євровікно якщо віконний отвір за розмірами не великий, наприклад, санвузли, службові приміщення, котельні в приватних будинках. Дійсно, в таких місцях ставити двостулкове вікно часто може бути недозволеною розкішшю.
Одностулкові вікна можуть бути як глухими, так і рухливими. Перший тип не відкривається, в ній немає поворотно-відкидного механізму, фурнітури. Такі вікна найдешевші, особливо якщо мають класичну форму — прямокутник, квадрат.
Якщо в деяких приміщеннях цілком зійде і глухе вікно, другий тип обов'язковий для житлових приміщень, так як потрібно провітрювання. Деякі поворотні конструкції дозволяють вікна відкриватися в двох напрямках. Це зручно і відносно не дорого. У приватних оселях, наприклад, і сьогодні в одній кімнаті часто поєднують два типи вікон внаслідок економії коштів та доцільності. Таким чином, встановлюють декілька вікон глухих, і кілька, які можна відкривати.
Переваги двостулкових пластикових вікон:

1. Високий потенціал енергозбереження. Сучасні теплі склопакети в скупе з багатокамерній профільною системою забезпечать значне зниження енерговитрат.

2. Вигідна вартість. В даний час вікна ПВХ стали ще доступнішими. Вартість в рази вигідніше, ніж на дерев'яні вікна, які вже давно не можуть похвалитися своєю екологічної складової і довговічністю.

3. Простота в обслуговуванні. За пластиковими вікнами надзвичайно легко доглядати, вони вимагають мінімальне сервісне обслуговування. Сучасна формула вікон ПВХ має на увазі високу стійкість до будь-яких погодних умов, ультрафіолету, а так само всіляких їдким розчинів.

4. Вікна ПВХ дивно надійні. В протилежність дерев'яним вікнам, зробленим з найбільш поширеною деревини - не найвищого класу, у пластикових вікон вкрай тривалий життєвий цикл. Високоякісні німецькі вікна Rehau прослужать Вам, принаймні, 50 років.

5. Вікна ПВХ мають чудовий екологічний баланс. Безпечні для екології та здоров'я людини, а конструкція пластикового вікна на 100% придатна для повторної переробки.

В асортименті послуг і продуктів нашої Компанії ви знайдете віконну систему, яка відповідатиме всім Вашим індивідуальними потребами.

Реалізація об'єкта — 2018 рік
Додано: 09.03.2018
Ідентифікатор: 18572

Ще об'єкти

Кафе & quot; Термінал & quot; — Майстер Пласт
Приватний будинок — Майстер Пласт