Металопластикові вхідні двері

Об'єкт компанії Медіа Пласт Україна

Металопластикові вхідні двері

Вхідні двері з декоративною сендвіч панеллю виглядають краще! І все завдяки унікальному дизайну. Такі двері не тільки виглядають краще але і перевершують за якістю і теплоізоляції ніж склопакети або двері з імпостами.
  Виробляються сендвіч панелі для дверей з добре знайомих твердих ПВХ листів німецького виробництва, пінополіуретану екструдованого. Всередину такої декоративної панелі монтується склопакет, який виготовлений з стандартного візерункового скла, або з застосуванням вітражу (двокамерний склопакет), товщина сендвіч панелі може бути 24мм 32 мм або 44 мм, які підходять для більшості відомих профільних систем ПВХ і алюмінію, а й є можливість виготовити сендвіч панель ПВХ з необхідною товщиною під замовлення.
Зараз компанія "Медіа-Пласт Україна" виробляє близько 117 моделей, в тому числі декоративні сендвіч панелі виконані з со-екструдованих листів в кольорах - золотистий дуб, махагон, або червоне дерево (rosewood) і т.п., і в більшості моделей сендвіч панелей використовується вітражне скло чотирьох рівнів складності
Отримати консультацію та оформити замовлення можна по контактах: (099) 7279037, (097) 8554248.
Працюємо по всій Україні.

Реалізація об'єкта — 2016 рік
Оновлене: 28.10.2016
Додано: 28.10.2016
Ідентифікатор: 17335

Ще об'єкти

Металопластикові вхідні двері — Медіа Пласт Україна
Вхідні металопластикові двері з сендвіч панеллю — Медіа Пласт Україна
Сендвіч панель модель Крменеь — Медіа Пласт Україна