Дерев'яні євровікна в зруб

Об'єкт компанії Фрам Житомир

Дерев'яні євровікна в зруб

Дерев'яні вікна протягом багатьох століть традиційно використовуються в багатьох країнах світу. Цей екологічно чистий матеріал позитивно впливає на здоров'я на здоров'я, створює в будинку неповторну атмосферу тепла і затишку.
• Дерев'яні вікна мають ряд переваг перед вікнами з ПВХ профілю: це відмінна теплозахист, хороша звукоізоляція, висока морозостійкість, екологічність, ремонтопридатність і елегантний зовнішній вигляд. Натуральне дерево на відміну від самого якісного пластику дихає, повільно пропускаючи повітря через мікропори, регулюючи повітрообмін в приміщенні.
Сайт: http://okna-fram.com.ua
На зазначеному об'єкті було проведено повний комплекс робіт по монтажу оконно- дверних конструкцій. Вікна встановлені в спеціальні обсадні коробки, укомлектована зовнішніми і внутрішніми лиштвами. Всередині будинку встановлені підвіконня в колір вікон. Крім того змонтовані і верхні і нижні відливи.
Матеріал віконного профілю - сосновий зрощений тришаровий брус перерізом 68 мм. Вікна укомплектовані 2-х камерними склопакетами з енергозбереженням і з наповненням аргону в камерах склопакета.

Оновлене: 04.12.2015
Додано: 09.07.2013
Ідентифікатор: 10569
Карта об'єктів компанії Фрам Житомир

Товари та послуги використовувані на об'єкті Фрам Житомир

Ще об'єкти

Тепла вхідні двері без містків холоду - мрія кожного забудовника. — Фрам Житомир
Алюмінієві профілі Profilco