ТМ WDS збільшує свою присутність на телебаченні
WDS

ТМ WDS збільшує свою присутність на телебаченні

Як вам добре відомо, у травні стартувала рекламна кампанія ТМ WDS на телебаченні. Почали ми зі спонсорства однієї з кращих ремонтних передач «Вдалий проект» на телеканалі «Інтер». І нам було дуже приємно отримати ваші позитивні відгуки про перші сюжети.

У літній період наша присутність в інформаційному просторі буде тільки збільшуватися. 2 червня 2015 ми запустили пряму рекламу на найбільш рейтингових телеканалах України: Інтер, СТБ, Новий канал, Україна, ICTV, а також на телеканалах з найпопулярнішим інформаційним і розважальним контентом: 5 канал, НТН, К1, Мега, Ентер-фільм.

Ми скоригували нашу ефірну присутність таким чином, щоб наше повідомлення почули в кожній українській родині: вікна WDS зроблять ваш будинок тепліше, енергоефективніше і допоможуть заощадити на опаленні.

Цього року, як ніколи, актуальне питання економного використання енергоресурсів і, як наслідок, економія грошей. Установка якісних енергоефективних вікон є одним з найважливіших пунктів у вирішенні цього питання. Лінійка профільних систем WDS розроблена саме для забезпечення гідного енергозбереження.

Зустрінемося в ТВ-ефірі!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 15383
Алюмінієві профілі Profilco