Будуйте ваш «Енергоефективний дім» вигідно разом з ТМ WDS і компанією UDK!

Будуйте ваш «Енергоефективний дім» вигідно разом з ТМ WDS і компанією UDK!

ТМ WDS при партнерстві компанії UDK, одного з найбільших виробників виробів з автоклавного газобетону в Україні, проводить акцію «Енергоефективний будинок», яка дає можливість заощадити до 20% на склінні свого будинку.

У розпал будівельного сезону, покупці газобетонних блоків UDK товщиною 500 мм і щільністю 400 кгм.куб, можуть отримати сертифікат на знижку 6500 при замовленні вікон WDS 8 SERIES, або 5500 грн при замовленні вікон WDS 7 SERIES.

Спеціальною пропозицією компанії намагаються привернути увагу до питань теплозбереження та енергоеффектівнсоті і утримання майбутнього будинку. Подорожчання електроенергії, ресурсів на опалення, постійні витрати на утримання будинку - незмінно приведуть до необхідності додаткового утеплення. Але коштувати це буде дорожче, коли мова йде про вже побудований будинок.

Проект «Енергоефективний будинок» від ТМ WDS і компанії UDK - найбільш вигідна пропозиція, що дозволяє заощадити вже на етапі будівництва, при цьому отримуючи кращі енергозберігаючі технології!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 17080