Akpen представляє новинку для своїх партнерів

Akpen представляє новинку для своїх партнерів

Один з провідних виробників віконної фурнітури Туреччини завод Akpen починає поставки на український ринок нової армованої пластикової ручки для металопластикових вікон.

Завод Akpen завжди орієнтований на експорт своєї продукції і ретельно стежить за загальними тенденціями на ринку віконно-дверної фурнітури. З огляду на потреби клієнтів заводу і слідуючи динаміці попиту на пластикові ручки, було прийнято рішення про розширення даної категорії товарів для покупців з України. Akpen пропонує продукцію в різних цінових сегментах і тепер українським покупцям буде ще легше оцінити якість віконної фурнітури від заводу виробника.

Нова пластикова ручка представлена ​​в білому кольорі і має якісне заводське армування. Ергономічний дизайн поряд з м'якими контурними лініями надають новій ручці сучасний і стильний вигляд. Особливу увагу варто приділити якісному полімерному матеріалу, з якого виготовлені ручки. Завдяки контролю виробництва та високим вимогам до продукції, що випускається, нові ручки зберігають свою первісну білизну тривалий термін, а завдяки армуванню, має стійкість до зламу. Новий товар з'явиться на складі офіційного представника вже в жовтні нинішнього року.

Інформація про завод
Завод AKPEN, заснований в 1988 році, експортує свою продукцію більш, ніж в 30 країн по всьому світу. Виробнича площа: 25000 кв. м. Сертифікація: ISO 9001, TSE. DAR, FQS, TUV. Торгові марки, що випускається: Akpen Plastik, TTS.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 17598
Нова компактна ручка HOPPE