Сервісна служба компанії Viknar'off - професійна підтримка кожного клієнта!

Сервісна служба компанії Viknar'off - професійна підтримка кожного клієнта!

Чи знаєте Ви, що таке справжня гарантія якості? Це сміливість взяти на себе відповідальність за виготовлений товар навіть на майбутні 15 років! Головна мета компанії Viknar’off - зробити так, щоб Ви жодного разу не пошкодували, що обрали Viknar'off.
Як би нам не хотілося, щоб все було бездоганно, ми розуміємо, що навіть на такому високоавтоматизованому виробництві, як наше, деколи щось може піти не так. Саме для таких прикрих випадків, коли наша конструкція приїхала до Вас не така ідеальна, як повинна була, або якщо протягом гарантійного терміну експлуатації з нею сталась якась неприємність, у якій немає Вашої вини, наша сервісна служба вирушить Вам на допомогу!
Команда професіоналів своєї справи, яка не упустить з уваги жодної деталі, виявить усі неполадки та найкращим чином, в найшвидші терміни їх усуне! Viknar’offські сервісмени нікого не залишать наодинці з своєю віконною проблемою!
Якщо після здійснення покупки протягом гарантійного терміну Ви помітили неполадку у вашій конструкції ТМ Viknar’off, зверніться до наших партнерів-дилерів, у яких конструкція була придбана. Якщо буде виявлено, що несправність полягає у монтажі або ж вирішується без особливих проблем, працівники наших партнерів усунуть дану проблему. Проте, у випадку, якщо такі дії не допомогли, вони оформлять рекламацію на виробництво і сервісна служба Viknar’off максимально швидко, в залежності від складності ситуації, знайде вирішення проблеми.
Отже, пам’ятайте, що яку нашу продукцію Ви б не обрали – Ви завжди можете розраховувати на те, що у будь якій ситуації ми не залишимося байдужими.
Сервісна служба Viknar’off це - професійність, оперативність та мобільність!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 50 53 520800 505 352
+38 (067) 410-10-74+380 67 410 1074
+380 (352) 47-61-61+380 352 476 161
Ідентифікатор: 18077
Ролети з теплим коробом GANT