Вікно «ВікондаТермо» візьме участь в краш-тесті на зломобезпеку на InterBuildExpo

Вікно «ВікондаТермо» візьме участь в краш-тесті на зломобезпеку на InterBuildExpo

InterBuildExpo 2017
31 березня в рамках міжнародної будівельної виставки InterBuildExpo (м.Київ), компанія «Віконда» візьме участь в краш-тесті свого вікна на зломобезпеку. Вікно виготовлене з профільної системи «Віконда Термо», укомплектовано триплексом з каленим склом: 8ESG.6ESG.2-10Ar-4-8Ar-4i і протизламною фурнітурою Winkhaus activPilot Comfort.

Особливу увагу хочемо звернути на те, що activРilot Сomfort - перша фурнітура в Україні, яка відповідає рівню безпеки WK2, як в закритому положенні вікна, так і в режимі провітрювання. Дана особливість - відповідати заявленому рівню безпеки при відкритому на провітрювання положенні, - робить фурнітуру унікальним продуктом, аналогів якого ще не було на віконному ринку нашої країни.
Впевнені, наше вікно продемонструє максимально можливий рівень стійкості до злому і успішно пройде краш-тест на міцність, адже йому доведеться протистояти ударам копром і спробам злому та проникнення.

Безпека, на наш погляд, такий же важливий показник правильного і надійного вікна, як і його енергоефективність, саме тому ми завжди готові запропонувати максимально зламобезпечні вікна для наших клієнтів. За бажанням клієнт має змогу вибрати потрібний йому рівень безпеки конструкції, наповнюючи комплектацію різними базовими і додатковими опціями.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 560 XX XX +380 67 560 4370
Ідентифікатор: 18078
Вікна, двері, балкони REHAU