Успішно пройшов віконний форум «Бізнес у деталях» від Віконда ТМ
Віконда

Успішно пройшов віконний форум «Бізнес у деталях» від Віконда ТМ

Віконний форум від компанії «Віконда», який відбувся 4-5 серпня зібрав понад 150 учасників з усієї України. Метою форуму «Бізнес у деталях: нові можливості в 2016» було інформування про способи застосування програм енергоефективності, пошук нових рішень і алгоритмів ведення бізнесу, обмін досвідом із тими, у кого виходить ефективно рости і розвиватися, знайти практики якісного сервісу для клієнтів, обговорити фактори соціальної відповідальності і т.д. За словами організаторів заходу комерційного директора Таран Наталії та керівника Навчального центру Алли Янюк: «Це вже другий віконний форум, так масштабно організований компанією «Віконда». Сподіваємося на традиційність цього заходу в майбутньому. У цілому була отримана маса позитивних відгуків та рецензій про минулу подію. Партнери відзначили високий рівень проведення форуму: це і облаштована бізнес територія, і актуальність порушених тем, і інтерактивна програма розваг, ну і звичайно запрошені спікери». До речі про спікерів:

Євген Каріс, генеральний директор компанії «Віконда» поділився майбутніми віхами розвитку компанії, а також потужними ресурсами, які ховають у собі діючі програми енергоефективності. Його підтримав експерт за програмою енергоефективності «IQenergy» Євген Колесник.

А ось досвідом, як робити більше, ніж достатньо, слідуючи тактикам перетворення існуючого потенціалу в конкретні результати, поділився ключовий партнер фабрики вікон «Віконда» Микола Білий. Від власниці роздрібної мережі "М'ясна мануфактура" м.Кривий Ріг Тетяни Панченко ми дізналися про «срібні кулі бізнесу», а саме ролі таких понять як: залученість, енергетика, стратегія і взаємовиручка.

Директор департаменту збуту компанії «МІРОПЛАСТ» Сергій Даців повідав про управління атмосферою успіхузабезпечення на борту великого корабля, назвавши складний візерунок практичних потреб і стратегічних тактик великої компанії.

Свої думки з приводу того, як залишатися соціально відповідальним у суспільстві споживання, пропагуючи "еко цінності" щоб те, що ми робимо сьогодні було безпечним, довговічним і правильним завтра висловлював засновник культурно-громадського центру WELTER + (м.Кривий Ріг) голова Об'єднання Відповідальних Громадян Юлій Морозов.

Приємну серцеву нотку про соціальну відповідальність і волонтерство, як стан душі, додав комерційний директор компанії «WINKHAUS Україна» Іван Богдан.

Про те, як крокувати ширше з новими продуктами від «Віконда» розповів керівник управління по виготовленню алюмінію-фасадних систем Андрій Гардаш.

Приємно відзначити, що форум відвідали партнери-представники таких компаній як AGC, Guardian, «Міропласт», AXOR, які також високо оцінили ідейність і інформативність події.

Після насиченої програми форуму учасники мірялися своїми силами за грою в боулінг. Другий же день форуму пройшов не менш захоплююче — для партнерів «Віконда» була проведена незабутня екскурсія по місцях, що прославили місто Кривий Ріг на всю Європу, як великого промислового центру.
 
Заступник комерційного директора Віктор Шабельник зазначив: «Ми впевнені, що підзарядка «бізнесмобілей» партнерів «Віконда» пройшла на «ура» і вони зможуть відпустити гальма і виграти на випередження гонку під назвою успішний бізнес».

І правда, бізнес — це унікальна, дивовижна машина, якою тільки можна управляти. І нам вибирати як їхати, куди, з ким, на чому і з якою метою. Форум — це чергова станція підзарядки бізнес автомобіля, яка дає потужний заряд продуктивності, ідейності та драйву. Одним словом, форум — дав можливість розглядати «ходики» інших успішних компаній, дізнатися про роль потрібних людей на борту, обговорити, за рахунок чого можна підвищити рентабельність і як скористатися тим інерційним моментом, який допоможе крокувати ширше.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 560 XX XX +380 67 560 4370
Ідентифікатор: 17262
Виробництво вікон Viknar`off