Вікна "Віконда" сертифіковані німецьким інститутом ift-Rosenheim

Вікна "Віконда" сертифіковані німецьким інститутом ift-Rosenheim

Шановні клієнти,
поспішаємо поділитися важливою новиною.
Відтепер, купуючи вікна та двері з профільної системи "Віконда Термо", ви віддаєте перевагу виробам, якість яких підтверджена сертифікатом авторитетного німецького Інституту віконних технологій ift-Rosenheim.

Процедура сертифікації включала проведення всіляких лабораторних випробувань виробів ТМ "Віконда" на відповідність сучасним європейським стандартам міцності, стійкості до вітрових навантажень, водо- і повітронепроникності, екологічності, безпеки, довговічності та ряду інших технічних і експлуатаційних параметрів.

ift-Rosenheim — всесвітньо діючий інститут, що є найвпливовішої європейської організацією в області СПК і фасадів, яка шляхом досліджень, консультацій, рекомендацій, створення робочих груп та нормативних проектів, проведення програм з сертифікації та семінарів, визначає європейські стандарти якості виготовлення, монтажу та експлуатації фасадів будівель, вітрин та віконних систем, презентує новітні тенденції розвитку галузі.

Акредитація Німецькою Радою з Акредитації (нім. DAR або DAP) забезпечує міжнародне визнання ift сертифікатів в інститутах, органах влади та органах ліцензування.

Результати проведених випробувань підтвердили високу якість виробів з профільної системи "Віконда Термо" та їх відповідність суворим європейським нормам і стандартам, а саме EN 14351-1:2006 + A1:2010.

Ми пишаємося заявити, що "Віконда" - єдиний виробник в Україні, вікна якого випробовувалися в лабораторії безпосередньо в Німеччині.

Представник інституту ift-Rosenheim і
виконавчий директор Асоціації учасників ринку вікон і фасадів Олексій Бубнов надіслав на адресу нашої компанії свої поздоровлення і відзначив колектив "Віконда" за виконану роботу.

"Зі свого боку ми хочемо відзначити, що для нас це велике досягнення, на якому ми не збираємося зупинятися, і намічені далі продовжувати вдосконалювати нашу продукцію", - підкреслив генеральний директор компанії, Євген Каріс.

Нагадаємо, замовити вікна та двері з профільної системи "Віконда Термо" можна у фірмовій і дилерської мережах "Віконда" по всій території України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 560 XX XX +380 67 560 4370
Ідентифікатор: 15675