Розширено асортимент: рольставні (ролети, захисні жалюзі)
Візаж-Схід

Розширено асортимент: рольставні (ролети, захисні жалюзі)

Рольставні (ролети, захисні жалюзі) - сучасний засіб захисту від проникнення і сторонніх очей. Виготовлення рольставен, продаж і монтаж - справа, якою ми займаємося більше 15 років.
Для котеджів ми пропонуємо вбудовані рольставні. В цьому випадку короб повністю прихований всередині стіни. Ця конструкція виключає доступ ззовні до напрямних і короба, що радикально підвищує взломостойкость вироби. Ми маємо в своєму розпорядженні унікальним досвідом влаштування вбудованих рольставен для будівель різної конструкції.
Рольставні виробляються з різних видів профілів:
1. Профілі роликового плющення виробляються з алюмінієвої або сталевої смуги товщиною 0.3 - 0.5 мм. Алюмінієві профілі для рольставен з пенонаполнитель, що виготовляються роликового прокаткою, поєднують досить високу міцність на вигин і невелику вагу.
2. Найбільш міцні профілі для рольставен - цільнотянуті (екструдовані з розплаву) алюмінієві. Велика товщина стінок (1-1,5 мм) і наявність поперечного ребра жорсткості дозволяє використовувати ці профілі для виробів, де вимоги міцності і жорсткості на вигин особливо високі.
Великий вибір різних профілів дозволяє виготовляти широкий спектр рольставен для різних цілей. Ціни на ролокасети можуть значно відрізнятися в залежності від використовуваного профілю. Для захисту заміських будинків і дач найбільше підходять рольставні з товстостінного суцільнотягнутого 44 мм профілю. Для захисту великих отворів і вітрин магазинів підходять цільнотянуті 44 і 55 мм профілі, а також 55 мм профілі роликового плющення. Для гаражних воріт і прорізів дуже великих розмірів необхідний профіль шириною 77 мм з алюмінію або цільнотянутий 55 мм. Є 77 мм профіль з прозорими вставками - світло і красиво.

З цього року значно розширено колірна гамма профілів.
Профілі роликового плющення виготовляються з анодованої стрічки і потім покриваються декількома шарами порошкової фарби. Навіть після багаторічної інтенсивної експлуатації, а також тривалого сонячного і атмосферного впливу, ролокасети відмінно виглядають.
Екструдовані профілі піддаються хімічній обробці і далі багатошарової порошкового фарбування гарячої сушки. Стандартний варіант фактури поверхні в цьому випадку - матова, в якості опції можливо виготовлення профілів з глянцевою поверхнею. Крім типових квітів, для цільнотягнутих профілів можлива якісна порошкове забарвлення в термокамері в будь-який колір по RAL.
Для всіх фарбованих профілів стандартними квітами складської програми є білий (RAL 9016), сріблястий (RAL 9006), сірий (RAL 7038), бежевий (RAL 1015), коричневий (RAL 8014).
Рольставні оснащуються замками і блокаторами різних типів, всі вони виключають несанкціоноване підняття полотна.

Відкривання-закривання рольставен забезпечується різними типами приводів - ручними і електричними. Вельми надійним показав себе механічний привід - редуктор з карданної рукояткою. Електроприводи забезпечують більшу вантажопідйомність і зручність користування ролетами. Електроприводи, пристрої управління та автоматики виробляються фірмами SOMFY (Німеччина) і Nice (Італія), особливо потужні приводи SIMU (Франція) використовуються для найбільших ролет.
Ми виробляємо рольставні з профілів і комплектуючих фірми Alutech (Білорусь). Якість профілю для рольставен відповідає кращим західним зразкам і навіть перевершує їх, наприклад, цільнотянуті профілі мають ребро жорсткості всередині профілю, що істотно увелівает взломостойкость виробів. Це технічна політика нашої фірми - робити рольставні, що забезпечують серйозну захист!
Оформити в Дніпрі можна зв'язавшись з нами по телефону.
Ми бажаємо, щоб у вашому домі завжди було тепло і затишно! Щастя Вашій родині!
Запрошуємо до співпраці дилерів, виконробів, дизайнерів, архітекторів, будівельні компанії!
З нами надійно!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 634 XX XX +380 67 634 5613
+380 67 634 XX XX +380 95 511 3213
Ідентифікатор: 18101
Вікна, двері, балкони REHAU