Новинка: багатозамочні замки серії SECUST для ПВХ дверей

Новинка: багатозамочні замки серії SECUST для ПВХ дверей

Торгова компанія Профітекс початку поставки багатозамочних замків-рейок серії Secust, які використовуються у виробництві металопластикових дверних конструкцій.

Лінійка замків-рейок SECUST вигідно відрізняється від представлених у даному сегменті аналогів механізмів підвищеної надійності, який забезпечує збільшений термін експлуатації замка.

У багатозамочних замках цієї серії виключено попадання замовнику продукції із заводським браком. Це досягається завдяки тому, що в конвеєрі, на якому відбувається складання замків SECUST, інтегрований автомат, що перевіряє кожну одиницю продукції.

Таким чином, кожен виріб перед тим, як пакуватися перед відвантаженням, автоматично відпрацьовує один цикл закривання, в ході якого:
- вимірюється сила, необхідна для повороту ручки і циліндра (при виході цього параметра з встановлених норм, товар вибраковується);
- перевіряється хід цапф на обох тязі;
- механізм встановлюється в центральне положення.

Варто відзначити, що серія SECUST буде особливо цікава виробникам, які періодично отримують замовлення на двері з підвищеним класом протизламності. Замки цього типу з самого початку обладнані протизламними цапфами. Таким чином для стандартних замовлень вони комплектуються звичайними зачепами, а в разі необхідності, можуть бути встановлені спеціальні протизламні відповідні планки (під грибовидную цапфу).

Також варто відзначити, що незважаючи на те, що корпус замку не пластиковий, а виконаний із металу, він закритий по контуру. Тобто потрапляння сміття, пилу і ПВХ стружки в механізм повністю виключено як при монтажі, так і в ході експлуатації.

Продукція пройшла необхідну державну сертифікацію, що підтверджено відповідними документами. Заводська гарантія на виріб - 5 років.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 18257