Премія Industriepreis 2017 — GEZE у числі найкращих!
GEZE GmbH
Журі INDUSTRIEPREIS 2017 визнало комбінований клапанний автомат GEZE одним з найкращих виробів у категорії «Обладнання для виробництва та машинобудування». Праворуч: керівник відділу підготовки робіт та машинобудування Лутфі Боцкурт (Lutfi Bozkurt) та координатор робіт у сфері машинобудування Фолькер Неппле (Volker Nepple).

Премія Industriepreis 2017 — GEZE у числі найкращих!

Компанія, що спеціалізується на розробках інженерних систем для будівель, що запропонувала на розгляд журі Industriepreis 2017 рішення для оптимізації роботи контрольно-вимірювальної апаратури та обладнання для автоматизації, стала однією з найкращих у категорії «Обладнання для виробництва та машинобудування».

Завдяки унікальному комбінованому клапанному автомату, компанія GEZE змогла оптимізувала процес збирання обладнання, а також роботу контрольно-вимірювальної апаратури на своєму виробництві у місті Леонберг. Це інноваційне рішення дозволяє підвищити гнучкість виробничих процесів та зменшити витрати ресурсів саме завдяки процесу автоматизації високої точності. У такий спосіб виробництво стає економічним та більш стабільним. За своє інноваційне рішення компанія GEZE була нагороджена премією Industriepreis 2017 та була визнала кращою у категорії «Обладнання для виробництва та машинобудування». Крім того, комбінований клапанний автомат був включений у нещодавно опублікований каталог «Industrie 2017 - Кращі з кращих». Цей каталог являє собою збірку інформації про найсучасніше обладнання та технології для підприємств середнього розміру, в якому додатково публікується інформація про переможців конкурсу Industriepreis та найцікавіші рішення, запропоновані на розгляд журі. 
Для GEZE забезпечення стабільності починається з виробництва
Комбінований клапанний автомат перетворює просту систему кареток, транспортну систему на виробництві, у комплексне рішення. Така система використовується для розташування заготівок, їх утримання, затискання та проведення біля інструмента. Різні варіанти закривачів верхнього розташування від GEZE збираються на одній установці без переобладнання. Це дозволяє мінімізувати тривалість операцій при максимальній безпеці технологічного процесу, таким чином, гарантуючи економічне та стабільне виробництво. Установка, яка використовується зараз, займає втричі менше місця, ніж усе обладнання, яке використовувалося раніше, виконуючи ті ж самі функції. Це дозволило зменшити площу виробництва та витрати ресурсів. Енергоефективність всіх компонентів установки доведена. Вона споживає більш ніж на 50% менше енергії, ніж стандартна установка. Ще однією особливістю установки є індивідуальна концепція освітлення: за допомогою світлових сигналів різних кольорів можна визначити стан установки. Наприклад, працівники відділу логістики по певному світловому сигналу (колір світла та пульсація) при нестачі матеріалу можуть дізнатися про необхідність поповнення запасів.

«Компанія GEZE завжди концентрується на довгострокових цілях та забезпеченні стабільності свого виробництва. Ми дбайливо використовуємо природні ресурси та офіційно беремо на себе глобальну відповідальність за збереження довкілля. Тому наші дії спрямовані на постійне вдосконалення не лише продукції, а й виробничих процесів, — розповідає Лутфі Боцкурт, керівник відділу підготовки робіт та машинобудування компанії GEZE. — Тому ми надзвичайно раді такій почесній нагороді за наше інноваційне рішення, яке використовується на виробництві».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 501 XX XX +380 44 501 2225
Ідентифікатор: 18270
Алюмінієві профілі Profilco