Компанія GEZE представила свою інноваційну продукцію на ISH 2017
GEZE GmbH
Розумна вентиляція: вікна з «інтелектуальними» приводами можуть інтегруватися у загальну KNX-систему будівель завдяки IQ-боксу та KNX-інтерфейс модулю.

Компанія GEZE представила свою інноваційну продукцію на ISH 2017

ISH 2017 - міжнародна виставка з експлуатації та енергозбереження будівельних об’єктів, кліматичного та сантехнічного обладнання, а також енергетики, що оновлюється. ISH 2017 проходила з 14 по 18 березня 2017 року в Німеччині в м. Франкфурт-на-Майні в головному Виставковому Центрі міста (Павільйон 10.3, Стенд С79).
Використання інноваційних автоматичних дверних та віконних систем від компанії GEZE для автоматизації будівель сприяє формуванню поняття «Розумних Будівель».
Опалення, кондиціонування, освітлення та зовнішня підсвітка будівель у своїй сукупності не можуть вважатися достатніми характеристиками для визначення поняття «Розумні будівлі». Підтримуючи дану ідею, компанія GEZE представила на ISH 2017 свою доповнену продуктову лінійку традиційних технологій новими інноваційними рішеннями для вікон та дверей, які легко інтегруються у мережу автоматизованих «Розумних будівель». На світовому ринку компанія GEZE представляє багатофункціональні системи для вікон та дверей, що характеризуються можливістю вільної інтеграції всіх існуючих продуктів компанії. Завдяки цьому Компанія GEZE пропонує нові унікальні можливості для зручного, безпечного та енергоефективного керування «Розумними будівлями».
На ISH 2017 компанія GEZE презентувала свої інноваційні продукти для управління автоматичними системами GEZE Cockpit а також інтерфейс-модулі BACnet та KNX, що відрізняються наявністю відкритих протоколів комунікації для автоматизації та можливістю їх інтеграції в інші продукти та системи мереж будівель.
З новим продуктом GEZE Cockpit з’явилася унікальна можливість централізованого управління та спостереження з конкретних програмних додатків за всіма встановленими продуктами GEZE: систем безпеки, віконної та дверної лінійки. В свою чергу, BACnet-контролер для будівель від GEZE дозволяє просту та легку інтеграцію блока управління GEZE Cockpit в систему управління будівлею. Вперше з цією системою стала можлива інтеграція «інтелектуальних» продуктів (в повному розумінні цього значення) в мережу будівель: двері та вікна разом з іншими частинами системи будівлі при цьому контролюються «розумно». А передача даних між блоком управління GEZE Cockpit та інтегрованими системами дверей та вікон відбувається через інтерфейс-модуль IO 420 BACnet.
В рамках виставки ISH 2017 компанія GEZE також продемонструвала сам процес будівництва віконних мереж, що інтегруються в єдину автоматичну систему будівель за KNX-стандартом. Для забезпечення природнього але контрольованого вентилювання відбувається інтеграція ланцюгових та штокових віконних приводів IQ-серій через інноваційний IQ-бокс KNX інтерфейс-модуль, який, в свою чергу, є безпосередньою частиною системи управління будівлею. Дана можливість інтеграції продуктів підтверджує можливість централізованого та «інтелектуального» керування будівлею.

Про GEZE
Компанія GEZE є одним із найуспішніших світових лідерів на міжнародному ринку розробників та виробників інноваційних продуктів та рішень в області автоматичних дверних та віконних систем, а також систем безпеки, що характеризуються неповторним дизайном та бездоганною якістю, безпекою та надшвидким сервісним обслуговуванням в процесі її встановлення і використання. Для Компанії не існує меж та кордонів щодо встановлених стандартів – її висококваліфікований персонал якнайкраще розробить та імплементує необхідні оптимальні рішення, поєднає функціональність і безпеку своїх продуктів і рішень з необхідним комфортом та дизайном. Чисельна та різноманітна лінійка таких продуктів Компанії як дверні дотягувачі відкривають перед споживачем широкий спектр технічних та візуальних можливостей у використанні: кожного дня мільйони людей проходять через двері, на які встановлені дверні дотягувачі серії TS 5000, а дверні автоматичні системи продуктової лінійки Slimdrive дозволяють насолоджуватися їх перевагами та комфортом під час використання. Компанія GEZE також пропонує споживачам свої унікальні системи вільного відчинення дверей та вікон у безбар’єрному середовищі, які, в першу чергу, дозволяють вільно та комфортно пересуватися людям з певними обмеженими фізичними можливостями. Привабливі цільноскляні розсувні та карусельні системи Компанії можуть вільно називатися «абсолютними» з точки зору естетики та дизайну.
Компанія GEZE також пропонує широкий спектр безпечних продуктів та рішень у сфері віконних систем димо- та тепловідведення, систем безпеки а також віконної вентиляційної техніки. Ці продукти включають в себе готові рішення для аварійних виходів, технології закривання та системи контролю доступу. В свою чергу, системи управління будівлями від GEZE забезпечують можливістю моніторингу всіх вікон та дверей, встановлених в будівлі. За свої імплементовані в чисельних будівлях світу продуктові рішення, Компанія GEZE отримала і досі отримує багаточисельні нагороди відзнак. Компанія GEZE представлена 31-м дочірнім підприємством з кількістю більше ніж 2700 співробітників висококваліфікованого персоналу по всьому світу. Річний обіг за 2016 та 2017 фінансові роки досяг позначки у 394 мільйони євро.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 501 XX XX +380 44 501 2225
Ідентифікатор: 18112