Powerturn F-IS/TS від GEZE: Переможець «German Design Award»
GEZE GmbH
Зачинювач Powerturn F-IS/TS

Powerturn F-IS/TS від GEZE: Переможець «German Design Award»

Система приводів Powerturn F-IS/TS від GEZE для розпашних дверей відзначена престижною вищою нагородою в своїй галузі за відмінний та унікальний дизайн на German Design Award 2018. Рішення щодо присудження нагороди приймалося міжнародним експертним журі Німецької ради з дизайну.

Головним критерієм у виборі переможців German Design Award виступає не тільки якість самого продукту, але і його унікальне зовнішнє оформлення. Переможцями German Design Awards стають найкращі дизайнерські рішення в кожній категорії. Система приводів Powerturn F-IS/TS від GEZE для розпашних дверей отримала престижну нагороду в категорії «Будівля та її елементи» за «потужну» комбінацію автоматичного приводу дверей із зачинювачем.

Дизайнерська знахідка: дві технології — єдиний вигляд
Унікальна комбінація привода розпашних дверей із зачинювачем являє собою привабливий варіант для двостулкових дверей, в яких відкривається переважно одна стулка та, з метою підвищеного комфорту, автоматично рухається. Візуальна особливість дверної системи — це не тільки єдиний дизайн приводу на обох стулках, але і водночас вдале рішення «Duo» для асиметричних дверей.

Все в одному
Стулка, що відкривається, оснащена приводом розпашних дверей Powerturn. Одними з його численних функціональних переваг виступають як комфортний безбар’єрний прохід через двері та різноманітність функціональних можливостей, так і його стриманий дизайн. Powerturn легко та безпечно відкриває навіть великі та важкі одно- та двостулкові двері як на центральному вході, так і всередині приміщення. Привід висотою лише у 7 сантиметрів дозволяє рухати надважкі дверні стулки вагою до 600 кілограмів.

Стаціонарна стулка оснащується зачинювачем, наприклад, серії TS 4000 або TS 5000, і відкривається тільки в випадку необхідності. Сам корпус привода для протипожежних дверей вміщує необхідний для його роботи механізм координації послідовності зачинення та центральний блок димових вимикачів, який вбудований у кришку. Механізм координації гарантує, що після проходження через ці двері в випадку евакуації, обидві дверні стулки контрольовано знову зачиняться.

Про «German Design Award»
Метою змагання за нагороду German Design Award є відкриття, презентація та відзначення унікальних трендів у сфері дизайну, таких як дизайн системи приводу Powerturn F-IS/TS від GEZE для розпашних дверей. Рішення щодо присудження престижної нагороди приймає один із провідних світових експертних центрів Німецька рада з дизайну (German Design Council). Всі відзнаки розподіляє в ході дводенного засідання міжнародне журі, яке складається з висококласних професіоналів з питань дизайну різних продуктових напрямків та груп.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 501 XX XX +380 44 501 2225
Ідентифікатор: 18855
Вікна, двері, балкони REHAU