Алюмінієві системи VORNE тепер доступні у всіх системних групах

Алюмінієві системи VORNE тепер доступні у всіх системних групах

Алюмінієві системи VORNE - установка ще простіше. Досягнення абсолютної краси - ще легше. Потужність, щоб витримувати важкі стулки. Доступність у всіх кольорах.
   Для створення стильного інтер'єру важлива кожна деталь: не тільки оздоблювальні матеріали та предмети меблів, але і правильно підібрані віконно-дверні системи і фурнітура до них. Алюміній став улюбленим матеріалом архітекторів і дизайнерів при проектуванні дверей і вікон. Його потужність і гнучкість дозволяють реалізовувати самі незвичайні, стильні і сміливі дизайнерські рішення. Крім того, матеріал абсолютно безпечний для людини, так як не виділяє в повітря токсичних сполук.
Компанія VORNE йде в ногу з часом і завжди дивиться в майбутнє. Тепер рішення для алюмінієвих вікон від VORNE доступні у всіх системних групах: таких як поворот, нахил і поворот, подвійний створ.
Поворотно-відкидна фурнітура для для алюмінієвих віконних систем VORNE має можливість використання для стулок розмірами 380 -2200 мм по висоті і 280 - 1600 мм по ширині і установки на стулки вагою до 130 кг.
• Завдяки різновиди декоративних накладок фурнітура VORNE сумісна з конструкціями різних кольорів, що дає можливість ідеально поєднуватися з будь-яким декором.
• Міцна механічна і фізична структура гарантує довгу роботу фурнітури.
• Альтернативні петлі з шаблоном дають можливість швидкого встановлення і економії часу.
• Ексцентричні цапфи запірних елементів дозволяють легку регулювання притиску елементів ущільнювачів. Також є можливість коригування герметичності віконного блоку при зносі ущільнюючих елементів з плином часу.
• Універсальність петлі дозволить виробництво конструкцій лівого і правого відкривання з мінімальною кількістю елементів.
• Маючи пластикові втулки, які не потребують мастилі, попереджено зношування металів при відкриванні та закриванні.
• Блокує пропонується в стандартному пакеті для запобігання помилкового використання при  відкинутою стулці.
 При високій циркуляції повітря в приміщенні фурнітура VORNE запобігає довільне закриттю.

Паралельно-зсувна фурнітура для алюмінієвих систем VORNE.
   Сучасні матеріали і технології виробництва дають можливість обеспечітть повну герметичність: паралельно-зсувні двері з алюмінію не пропускають запахи. Завдяки міцності використовуваного матеріалу їх можна монтувати не тільки в житлових кімнатах, але і в саунах, критих басейнах і інших приміщеннях з високим рівнем вологості і агресивним середовищем. Також такі двері пожежобезпечні і забезпечують відмінну шумоізоляцію. Завдяки останній якості вони отримали популярність не тільки у власників житлових приміщень, а й як засіб забезпечення комфорту для співробітників бізнес-центрів і офісів.
Паралельно-зсувна фурнітура для алюмінієвих систем VORNE дає необмежені можливості засклення отвору по ширині в залежності від бажаної кількості стулок. Для одностулкових конструкції - максимальна ширина до 3,5 метрів і установки на стулки вагою до 130 кг. Зручна для використання як для лівого, так і для правого відкривання. Легко використовується для установки на двостулкових конструкціях.
 
З паралельно-зсувний фурнітурою Vorne при відкриванні ви отримуєте широкий простір без втрат внутрішньої площі. Адаптованість зі стандартною поворотно-відкидний
фурнітурою Vorne дозволяє ідеальну звуко та тепло ізоляцію, а також безпеку проти зломів.
 
Паралельно-зсувна фурнітура для алюмінієвих систем VORNE - це чудові експлуатаційні показники і прекрасне рішення для тих, хто цінує комфорт, надійність і оригінальність.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 461 XX XX +380 67 461 4938
Ідентифікатор: 19193
Вікна, двері, балкони REHAU