Новинки віконно-дверної фурнітури від заводу Akpen

Новинки віконно-дверної фурнітури від заводу Akpen

Протягом вже 30-ти років завод Akpen йде в ногу з часом, активно розширюючи й удосконалюючи лінійку своїх товарів, адже віконний ринок прогресує й еволюціонує, як і все навколо.

На цей раз, конструкторами заводу були розроблені та представлені клієнтам нові моделі алюмінієвих ручок для металопластикових дверей і світлопрозорих фасадів. Відмінною особливістю першої є те, що вона, завдяки вузькому цоколю, ідеально підходить на балконні двері, виконані з вузької віконної стулки. (Представлені в двох модифікаціях: з замком і без)

А друга новинка являє собою посилену і надійну ручку світлопрозорих фасадів. Ця ручка має досить міцну форму, при цьому інженерам вдалося забезпечити їй привабливий сучасний дизайн

Нові моделі ручок вже запущені у виробництво. Варто відзначити, що вони набагато зручніше в експлуатації в порівнянні з аналогами, а крім того більш ергономічні, що вже перевірено на практиці. Для оцінки майбутніх характеристик виробів застосовувалися технології 3D-друку.

Партнери заводу підкреслюють (а Akpen реалізує свою продукцію по всьому світу більш ніж в 30-ти країнах!), що в останні роки спостерігається постійна і динамічна модернізація всіх виробничих процесів. Відбувається впровадження новітніх технологій, що в свою чергу сприяє випуску комплектуючих стабільної якості. До всього іншого, бізнес-партнери відзначають досить прийнятні ціни на вироби, що забезпечується завдяки високому рівню автоматизації виробництва.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 19333
vikna.ua