TM WDS запустила онлайн-помічник WDS Support

TM WDS запустила онлайн-помічник WDS Support

Новий онлайн-помічник від TM WDS дозволяє партнерам та дилерам отримати необхідну інформацію за лічені секунди, маючи лише смартфон у кишені.

Що таке WDS Support?
WDS Support – це бот у месенджері Telegram, який має шість інформаційних розділів з різноплановим функціоналом. Користуючись ботом можна завантажувати необхідні документи у свій смартфон у форматі 24/7.

Детальніше про функціонал
Користувач має можливість отримати будь-який сертифікат на продукцію, завантажити технічний буклет чи обмеження по розмірах стулок для кожної профільної системи. Розділ «Нормативні документи» дозволить швидко переглянути актуальні ДСТУ та ДБН.

Ми завантажили всі 37 кольорів ламінації WDS Color в окремий розділ онлайн-помічника. Завдяки цьому презентацію та підбір кольору можна проводити за допомогою вашого смартфону.

У розділі «Програми партнерства» ви знайдете презентації програм Фірмових салонів та Авторизованих партнерів, а також зможете зв’язатися з менеджерами через функцію «Зворотній зв’язок».

Кнопка «Онлайн-замовлення» дозволить швидко зайти на сайт pos.wds.ua та оформити замовлення на матеріали для монтажу або рекламні матеріали.

Як почати користуватися WDS Support у своєму смартфоні?
Все дуже просто! Щоб почати роботу, треба впевнитися, що у вашому смартфоні встановлений Telegram месенджер. Після встановлення потрібно ввести у пошук @wdssupport_bot та натиснути на кнопку “Розпочати”.

«Смартфони вже давно стали частиною нашого повсякденного життя. А стрімкий розвиток месенджерів відкриває широкі можливості для бізнесу. Онлайн-сервіс від WDS – це крок назустріч нашим партнерам та їх сьогоденню. Він простий та зрозумілий, їм легко користуватись і ви навряд чи його забудете. Тож відтепер вся важлива інформація знаходиться у вашій кишені», – коментує запуск WDS Support директор з маркетингу Олександр Антонюк.

Компанія МІРОПЛАСТ та бренд WDS пропонують своїм партнерам скористатися перевагами роботи з онлайн-помічником та бажають всім успіхів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 19473