Компанія «МІРОПЛАСТ» збільшує виробничі потужності

Компанія «МІРОПЛАСТ» збільшує виробничі потужності

В липні 2018 року компанія «МІРОПЛАСТ» введе в експлуатацію дві нові екструзійні лінії. Це дозволить збільшити щомісячні обсяги виробництва ПВХ профілю на 500 тон.

В останні роки на віконному ринку спостерігалось помітне збільшення попиту на вікна з ПВХ. Керівництво компанії «МІРОПЛАСТ» прийняло рішення розширити парк обладнання, наростити об’єми виробництва і, тим самим, гарантувати клієнтам безперебійні постачання профілю у пікові періоди.

Запуск двох нових екструдерів з високою виробничою потужністю (600 кг/год) запланований на початок липня 2018. Тепер в арсеналі МІРОПЛАСТ буде 29 високошвидкісних екструдерів. Сумарна потужність виробництва зросте на 6000 т/рік, і буде складати 54 000 т/рік.

Крім цього, в цеху PLC з’явиться додатковий, четвертий за рахунком міксер для ПВХ суміші. На заводі також проводиться ряд заходів щодо модернізації виробництва.

Сьогодні МІРОПЛАСТ є одним з лідерів у розробці та виробництві профільних систем з ПВХ в Україні. Під провідною ТМ WDS випускаються енергоефективні 6-ти та 5-тикамерні профільні системи і 4-х камерні системи стандарт. Вікна з преміум-систем успішно пройшли тестування у віконному інституті ift Rosenheim, на них видані системні паспорти. З 2013 року компанія також виробляє підвіконня WDS зі скругленим капіносом.

Власна вимірювальна лабораторія, акредитована в системі УКРСЕПРО, здійснює вхідний контроль сировини та контроль готової продукції.

У травні 2018 року МІРОПЛАСТ в черговий раз підтвердив відповідність системи менеджменту якості вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Крім того на підприємстві запроваджена та ефективно використовується система екологічного менеджменту у відповідності до вимог стандарту ISO 14001:2015.

Продукція під ТМ WDS представлена у більш ніж 2500 точках продажів по всій Україні, в тому числі у мережі фірмових салонів і авторизованих партнерів. МІРОПЛАСТ активно розвиває експортні продажі: до країн СНД, Балканських країн, а також до Іспанії, Португалії, Перу та Кореї.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 19539
Вікна, двері, балкони REHAU