Нововведення: система прихованих петель VORNE

Нововведення: система прихованих петель VORNE

Компанія VORNE не зупиняється на досягнутому і продовжує радувати нововведеннями. Постійно розробляються інноваційні механізми і пристосування для комфорту і поліпшення естетичного сприйняття вікна.
Гарний будинок вимагає красиві вікна. Для тих, хто цінує естетичний вигляд своїх житлових приміщень, VORNE пропонує система прихованих петель VORNE — це:
• Естетичність
• Безпека
• Міцність і ергономічність
• Проста установка
• Захисне покриття

Всі компоненти системи знаходяться всередині рами і стулки. Крім віконної ручки інші елементи вікна не видно і завдяки цьому, вікно виглядає більш лаконічно і гармонійно.

Система прихованих петель VORNE забезпечує повну ізоляцію від вітру, дощу і пилу. При інтенсивній циркуляції повітря, система безпеки запобігає збій і пошкодження стулки в відкидному положенні. Обмежувач повороту на 90 градусів захищає від раптового закриття, а блокувач-мікроліфт запобігає відкиданню стулки поворотно-відкидного вікна з розпахнутого положення. Петлі, приховані в профілі, забезпечують додатковий захист від злому. Захисні цапфи розташовані на верхній частині рами і регулювання притиску стулки до рами знаходиться в верхніх ножицях ідеально підходить для захисту житлових приміщень. Захисні грибоподібних цапф системи Vorne забезпечують безпеку на високому рівні так, як механізм має кращу стійкість до механічних впливів.

Кут відкриття до 100 градусів забезпечує широкий кут огляду. Вантажопідйомність до 100 кг. Система прихованих петель VORNE застосовна до профілів як з ПВХ так і з деревини, алюмінію (16 мм)
Діапазон застосування:
Ширина: 375-1350 мм
Висота: 380-2400 мм
Макс. вага стулки: 130 кг з комбінаціями петель
Для використання з 9 і 13 системами
Висота наплаву 18 і 20 мм

Прихована петлева система Vorne використовується з меншою кількістю компонентів, відповідно установка відбувається легше і швидше. Приховані петлі дозволяють без проблем монтувати стулку одній людині. Можливість регулювання всіх частин одним ключем. Немає необхідності в свердлінні на видимих ​​поверхнях вікна.

Група петель знаходиться в профільних каналах там, де вони не пошкоджуються.
Корозійно стійкі приховані петлі Vorne забезпечують довговічність зі спеціальним покриттям, виконаним з використанням нанотехнологій.

Система прихованих петель VORNE дозволяє здійснити будь-які творчі фантазії і найсміливіші дизайнерські рішення!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 461 XX XX +380 67 461 4938
Ідентифікатор: 20086
Алюмінієві профілі Profilco