ВЕГА-ПЛАСТ поділилася порадами як ефективно працювати з дому

ВЕГА-ПЛАСТ поділилася порадами як ефективно працювати з дому

Наші співробітники мають досвід віддаленної роботи понад 8 років і знають не з чуток, як організувати ефективну роботу з дому в невеликій квартирі? Поради бувалих удаленщіков по ефективній роботі з дому під час коронавируса:

1. Встановіть режим дня, приблизно такий же, як при роботі в офісі. Нехай буде початок, кінець і обідня перерва.
Тоді виходити на роботу після карантину буде простіше. Кінець робочого дня - це кінець робочого дня. Вимкніть комп'ютер, як робили це в офісі. Інакше робочим буде не тільки день, а й ніч і ви будете втомлюватися сильніше, ніж на робочому місці.

2. Намагайтеся прокидатися і лягати спати у звичні годинник, а час, який раніше витрачали на дорогу і збори, витратьте за що-небудь приємне і корисне.
Обов'язковим пунктом в розпорядку дня повинна стати зарядка - 15-20 хвилин. Зараз саме час привести себе до форми і підвищити захисні функції організму. Час, який витрачався на поїздку на роботу витратьте на себе і свою фізичну форму.

3. Не забувайте вчитися. У вільний час можна записатися на вебінар або онлайн майстер-клас, їх тепер дуже багато. Тепер є можливість більше читати.

4. Зідзвонюєтеся з колегами в відео-чаті, щоб зберігати командний дух і ділитися новинами. Влаштуйте спільне чаювання по скайпу. А чому ні?

5. На час карантину, коли всі в будинку, необхідно виділити у квартирі додаткове відокремлене місце для роботи. Якщо квадратні метри не дозволяють використовувати для цього окрему кімнату, то можна подумати щодо переїзду на балкон або лоджію. Або подумати щодо переїзду на дачу або в заміський будинок!

Як зробити з балкона, лоджії кабінет? Якщо ви давно планували перетворити балкон з комори в щось більш путнє - то зараз саме час. Театри, подорожі скасовуються, а вільні кошти можна вкласти в облаштування кабінету на балконі або лоджії. Діяти можна двома способами: Просто склити балкон, не заморочуючись з утепленням і обробкою. Яке скління вибрати? Засклити балкон можна за тиждень і вже працювати в окремому приміщенні. Зробити з балкона житлову кімнату: склити, утеплити і красиво обробити. За тиждень це зробити вийде, але невідомо, скільки триватиме карантин і віддалена робота.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 232 XX XX +380 67 232 0545
+380 67 232 XX XX +380 50 382 1410
+380 67 232 XX XX +380 67 381 8494
Ідентифікатор: 20871
Виробництво вікон Viknar`off