Нова рекламна кампанія TM WDS на ТБ та в Інтернеті

Нова рекламна кампанія TM WDS на ТБ та в Інтернеті

TM WDS запускає на телебаченні та в мережі Інтернет нову рекламну кампанію, яка стане наймасштабнішою за всю історію існування бренду. Цього року ми повністю оновили рекламну концепцію. Короткі та яскраві рекламні ролики мають привернути увагу споживачів до головних цінностей, якими ми керуємось під час створення продукції: тепло та затишок, тиша та спокій, а також можливість для кожного обрати свій колір для вікон!

У кадрі з’являються щасливі сімейні пари та родини, які обрали вікна WDS та відчули їхні преваги. Ролики супроводжуються милозвучним джинглом і наспівом «Вікна WDS», який одразу вкарбовується в пам’ять.


Наприкінці відео є посилання на сайт wds.ua – саме туди ми запрошуємо всіх споживачів обирати вікна WDS та шукати контакти салонів у своєму місті.

Реклама з’явиться в ефірі найрейтинговіших телеканалів України вже з 20 травня. Також відео активно рекламуватиметься в соц. мережах YouTube та Facebook протягом усього віконного сезону.

Всі ролики можна переглянути на YouTube-каналі WDS

Ми впевнені, що нові рекламні відео та широке охоплення аудиторії в офлайні та онлайні допоможуть істотно збільшити рівень впізнаваності бренду WDS.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 21009
Ролети з теплим коробом GANT