Roto NX - нова система поворотно-ухильної фурнітури
rotoukraine
Нові елементи фурнітурної системи Roto NX

Roto NX - нова система поворотно-ухильної фурнітури

Історія концерна Roto тісно пов'язана з тривалим розвитком технологій поворотно-ухильної фурнітури. Прагнучи задовільнити зростаючі потреби всіх учасників процесу - торгівельні компанії, компанії, що займаються виготовленням віконних виробів, а також кінцевих споживачів, нашим розробникам довелося створити комплексні рішення, котрі б не лише відповідали вимогам часу, але й були б відповіддю на потреби, що виникнуть протягом найближчих десятиліть.
Не є таємницею той факт, що з кожним роком споживачі стають все більш інформованими, а тому їх вимоги щодо комфорту, безпеки та дизайну вікон зростають.
Для утримання широкої популярності та лідерських позицій на ринку на початку не планувалось робити докорінних змін. Саме тому при створенні нового продукту за основу було взято перевірену роками найбільш технічно досконалу фурнітурну систему Roto NT.
Однак, в результаті було створено фактично нову фурнітурну систему Roto NX, в котрій на базі понад 80 річного досвіду реалізовано найактуальніші запити клієнтів:
Комфорт.
Для збереження збалансованого мікроклімата у приміщеннях функцію щілинного провітрювання інтегровано в систему за замовчуванням, достатньо лише повернути ручку на 135 градусів.
Безпека.
У фурнітурній системі Roto NX застосовано іноваційну систему безпеки TiltSafe, котра не лише підвищує рівень безпеки вікон, але надає можливість їх безпечно провітрювати. Вікна, що обладнані такою системою навіть з ухиленими для провітрювання стулками відповідають вимогам стійкості до зламу класу RC 2. Тепер встановлені у режим провітрювання вікна такі ж захищені від вламань, як і закриті.
Надійність.
Існуючі тенденції до великоформатного скління в сучасній архітектурі призводять до зростання ваги стулок. Цей факт було враховано під час розробки Roto NX. Тепер навіть в стандартному виконанні петлі витримують вагу стулки до 130 кг з можливістю її збільшення до 150 кг. Підвищена вантажопід'ємність петель створює значний запас міцності та гарантує надійне функціонування ваших вікон протягом довгих років.
Вражаючий дизайн.
Лаконічний сучасний вигляд петель системи Roto NX гармонійно впишеться у будь-який інтер'єр, а наявність декоративних накладок у широкій гамі кольорів лише підкреслить стилістику ваших вікон. За бажанням можна використовувати петлі з покриттям у білому або титановому кольорі.
Рентабельність.
Roto NX має меншу кількість артикулів на відміну від попередньої системи фурнітури завдяки застосуванню уніфікованих збірних вузлів та новітньої запатентованої системи EasyMix. Це допоможе пришвидшити монтаж і скоротити витрати на логістику та зберігання.
Для тих, хто хоче виробляти насправді сучасні вікна Roto NX надає широкі можливості.
Roto NX - це завжди вірне рішення. Переконайтесь і ви в цьому.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 351 2916
Ідентифікатор: 21167