Roto NT Designo - приховані переваги

Roto NT Designo - приховані переваги

Приховані петлі фурнітури Roto NT Designo формують новий стандарт вікон. Дослідження свідчать, що споживання цього продукту на розвинених віконних ринках за останні роки збільшилось майже вдвічі і має впевнену тенденцію на зростання.

Одна з головних переваг вікна з Roto NT Designo – ПІДВИЩЕНА ГЕРМЕТИЧНІСТЬ і, як наслідок, більш високі характеристики теплоізоляції та звукоізоляції.
Це пов'язано з конструктивною відмінністю між стандартною і прихованою петлею Roto NT Designo
Зазвичай повітря через дренажну систему потрапляє в міжфальцевий простір сучасного вікна і виходить в приміщення через щілину, яка утворюється внаслідок деформації ущільнювача на стулці СТАНДАРТНОЮ петлею (коромислом ножиць). Це не дефект профілю або фурнітури, це особливість устрою вікна передбачена існуючими стандартами.
Продування в області верхньої петлі в разі застосування стандартної фурнітури особливо відчутно у вікнах які знаходяться в зонах підвищеного вітрового навантаження (наприклад високі поверхи будівель, приватне заміське будівництво і т.д.).
Саме для таких випадків необхідні приховані петлі Roto NT Designo. Їх конструкція передбачає, що контур ущільнення на стулці не перемикається, не утворюється щілина, тим самим забезпечується безперервність ущільнення і підвищена герметичність.
Прихована петля Roto NT Designo сконструйована таким чином, щоб додатково захищати стулку від спроб злому. В порівнянні із звичайними петлями це дає підвищену протизломність, що особливо актуально для перших поверхів багатоповерхівок, та приватних будинків (котеджів).
Фурнітура забезпечує розкриття стулки на кут до 100 (110 *) градусів, що є природним обмежувачем відкривання, який вбереже людину від травм, а відкоси - від пошкодження.
Петлі комфортно адаптовані для великих і важких стулок вагою до 150 кг.
Roto NT Designo може застосовуватися навіть у вікні з трьома стулками без імпосту.
Фурнітура Roto NT Designo - чудове рішення для приватних будинків і квартир, а також офісних приміщень з підвищеними вимогами до дизайну інтер'єру. Вікна виглядають особливо вражаюче. Їх колір та дизайн не обмежуються можливостями декору.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 351 2916
Ідентифікатор: 21193
Алюмінієві профілі Profilco