Нові функції системи Roto Patio Inowa
Roto
Roto Patio Inowa

Нові функції системи Roto Patio Inowa

Ми вже писали про зміни в системах Roto Patio Inowa, котрі набувають нових функцій. Йшлося про функцію SoftClose, котра надає можливість на кінцевій фазі закривання стулки не лише м'яко уповільнити її хід, але й забезпечує дуже плавне її закривання. Однак, випадки некоректного використання розсувних систем мають місце не лише при закриванні великогабаритних стулок. З тією самою проблемою ми стикаємось і під час відкривання розсувних систем. З метою уникнення цих проблем Roto впровадила у системи Patio Inowa функцію SoftOpen.
Функція SoftOpen короткочасно гальмує стулку після відкриття, а потім автоматично витягує її у відкрите кінцеве положення. Тут також пневматичний амортизатор діє як накопичувач енергії, що утворюється при закриванні стулки. Накопичена енергія вивільняється при відкриванні стулки, тому стулка відкривається м'яко і не б'ється об раму.

Функції SoftOpen і SoftClose можуть комбінуватися одна з одною і встановлюватися разом в зсувній стулці вагою до 200 кг. Перевага такої комбінації - механічне управління відкриванням і закриванням стулки. Гальмування забезпечує надійну безаварійну роботу системи протягом тривалого часу, а ризик неправильної роботи зведений до мінімуму.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 351 2916
Ідентифікатор: 21381
Ролети з теплим коробом GANT