Нові ущільнювачі Deventer від компанії Roto
Roto
Ущільнювачі Deventer

Нові ущільнювачі Deventer від компанії Roto

Напевно небагатьом відомо, що зовсім недавно з метою розширення асортименту продуктів та комплексного задоволення потреб клієнтів до складу холдингу Roto Frank увійшла компанія DEVENTER Profile GmbH & Co.KG. - відомий у всьому світі виробник ущільнюючих профілів.

Ущільнювачі для вікон та дверей у звичному для нас вигляді використовуються понад 40 років. Саме ущільнювачі захищають приміщення від таких негативних факторів, як шум, пил, дощ, вітер, спека та холод. Враховуючи той факт, що сучасні вікна містять відразу кілька контурів ущільнення, для їхньої деформації під час закривання необхідно докладати значних зусиль на ручці. Саме тому для виготовлення ущільнювачів під маркою Deventer використовуються лише високоякісні екологічно чисті матеріали.

Вони можуть використовуватись в діапазонах температур від +50 до -50 °С, зберігаючи свої захисні властивості протягом багатьох років. Маючи надзвичайно широкий та довголітній досвід у галузі, фірма Deventer створила композитні матеріали, котрі є надзвичайно стійкими до старіння, ультрафіолетового випромінення та озону, а рецептура підібрана таким чином, щоб мати здатність до відновлення після тривалої деформації та легкого зварювання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 351 2916
Ідентифікатор: 21518
Ролети з теплим коробом GANT