Framex PS60 – стильне рішення для скління неопалюваних приміщень
Framex
Framex PS 60

Framex PS60 – стильне рішення для скління неопалюваних приміщень

Нова розсувна ПВХ система Framex PS60 - це оптимальний варіант для облаштування віконних отворів неопалюваних приміщень, скління лоджій, балконів і терас. Висока формостійкість профілю, різноманітність декоративних рішень, а також захист від конденсату на віконних рамах, протягів та вологості дозволяє використовувати Framex PS60 для скління оранжерей, садових альтанок та зимових садів.
Технічні характеристики:
- монтажна глибина – 60 мм;
- товщина заповнення - 20 мм;
- система ущільнення – фетрове двоконтурне ущільнення;
- висота порога - 56 мм;
– Min. розміри конструкції – 1500х750 мм;
- Max. розміри конструкції – 5000х1880 мм.
Пластмасові профілі системи Framex PS 60 виготовляються з полівінілхлориду PVC-U відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.7-130. Товщина стінок профілів відповідає класу B за DIN EN 12608/клас Б за ДСТУ Б В.2.7-130.
Переваги Framex PS 60:
- виконує функцію захисту холодних приміщень від атмосферних факторів – вітру, пилу, дощу, шуму. Дозволяє перебувати в комфортних умовах на вуличній терасі та відокремитися від зовнішніх атмосферних факторів;
- на відміну від поворотних конструкцій, заощаджує простір та збільшує корисну площу, що особливо важливо там, де її не вистачає, дозволяє світлу безперешкодно потрапляти у приміщення завдяки своїй конструкції;
- вся конструкція надійно блокується у закритому стані за допомогою системи запірного замка з використанням поворотних накладних ручок.
На нашому сайті ви зможете детально ознайомитися з системою в розділі "Розсувні системи", а також завантажити технічний каталог та листівку в розділі "Партнерам". Каталоги".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22543