Київська ОВА дофінансує роботи, які неможливо виконати в рамках «ВідновиДІМ»
Фото: Фонд енергоефективності
Меморандум із Київською ОВА

Київська ОВА дофінансує роботи, які неможливо виконати в рамках «ВідновиДІМ»

Київська обласна військова адміністрація та Фонд енергоефективності підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомили в пресцентрі Фонду. Меморандум сприятиме відновленню та термомодернізації багатоквартирних будинків по всій території Київської області. Відповідно до ініціативи, цього року планують відновити 150 багатоповерхівок.

У Київській ОВА функціонує Програма підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та інших житлових будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій у Київській області. Вона розрахована на 2023-2024 роки. У рамках цього проєкту фінансуватимуться роботи, які не можуть бути виконані за програмою «ВідновиДІМ» або на виконання яких не вистачило коштів.

Зазначимо, що під програму «ВідновиДІМ» потрапляють тільки ті об’єкти, які не є аварійними. ОСББ зможуть отримати допомогу у фінансуванні ремонту несучих конструкцій від ОВА, після чого взяти участь у «ВідновиДІМ».

Також з 30 березня 2023 року за програмою «ВідновиДІМ» відновленню підлягають будь-які інженерні системи будинку. Відповідні зміни погодила Наглядова рада Фонду енергоефективності. Ще раніше в програмі було збільшено суму гранту до 7,2 млн грн.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22626