Трансформація простору з FRAMEX Giliotina GL
Framex
FRAMEX GILIOTINA GL

Трансформація простору з FRAMEX Giliotina GL

Нова алюмінієва вертикально-розсувна система скління Framex Giliotina GL є моторизованою системою вертикального відкривання. Застосовується при облаштуванні та склінні літніх майданчиків, ресторанів, кафе та барів, терас готелів. Відчинення системи відбувається автоматично за допомогою пульта дистанційного керування, планшета або смартфона.
Технічні характеристики:
- монтажна глибина рами – 124 мм
- монтажна глибина стулки – 28 мм
- короб з двигуном – 135 мм
- товщина заповнення – 8 мм, 20 мм
- ущільнювач – фетровий
- max. розмір конструкції – 3000х3000 мм
- колір – порошкове фарбування за шкалою RAL
У цих «холодних» системах зазвичай використовується одинарне загартоване скло товщиною 8 мм, але можна використовувати і склопакет завтовшки 20 мм. Стулки рухаються за допомогою вбудованого електропривода ланцюга або ременя, які плавно переміщують їх у потрібне положення. Щіткові ущільнювачі забезпечують додатковий захист від пилу та вологи.
Головна перевага вертикального скління від Framex – швидка трансформація простору. Натискання кнопки на пульті відкриває або закриває отвір, і зона захищена від негоди або, навпаки, стає відкритою для свіжого повітря та сонячного світла. Рухливі стулки Framex Giliotina GL опускаються і у відкритому вигляді стають огорожею.
На нашому сайті ви зможете детально ознайомитись із системою в розділі «Вітрозахисні системи», а також завантажити інформаційну листівку по системі Framex Giliotina GL.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22625