Кріплення та герметики

Об'єкт компанії Parapet Україна

Кріплення та герметики

Компанія ПП "парапет УКРАЇНА" пропонує всі види кріплення і допоміжні інструменти для установки вікон.
- Анкер або рамний дюбель.
Найнадійніший і зручний кріплення для вікон. Оптимальний діаметр рамного дюбеля - 10 мм. Має довжину: 72 мм, 92 мм, 112 мм, 132 мм, 152 мм, 182 мм, 202 мм. Перевагою кріплення є можливість ефективно поєднувати різні способи з'єднання, виходячи з конкретної будівельної завдання і особливостей матеріалу з'єднуються конструкцій.

- Анкерная пластина.
Для кожного виду віконного профілю, особливо популярного, виробляють певний тип анкерних пластин. Анкерні пластини - це швидкий монтаж, компенсують температурні розширення, не впливають на віконні конструкції при усадки.

- Шурупи по дереву.
Використовуються для кріплення вікон в дерево. Найдешевший кріплення, і це, напевно, єдиний плюс. Можуть виготовлятися з латуні, міді або нержавіючої сталі або мати покриття з цих металів.


- Шурупи по бетону
Бувають сталевими (нержавіюча або вуглецева) і латунними. Найчастіше бувають покриті спеціальним покриттям. Крок різьби універсальних саморізів середній, діаметр дорівнює 3-6 мм, а довжина може перебувати в межах 1,2-22 см. Застосовують такі вироби для кріплень і з дюбелями, і без них, а також не тільки для бетонних, але і для цегельних конструкцій.

- Піна монтажна

Реалізація об'єкта — 2016 рік
Оновлене: 10.08.2016
Додано: 10.08.2016
Ідентифікатор: 17068
Карта об'єктів компанії Parapet Україна

Ще об'єкти

Відливи оцинковані — Parapet Україна