Працюємо під час ВС

Заміна ущільнювача на металопластикових, алюмінієвих і дерев'яних вікнах.

Ціна за м.
 4.3 (12 голосів)
+380 97 472 XX XX +380 97 472 4966
Одеса
Продавець: РемонтОкон
Заміна ущільнювача на металопластикових, алюмінієвих і дерев'яних вікнах.
Ущільнювальна гума вікна є невід'ємною його частиною. Ущільнювач відповідає за те, щоб ваші вікна в закритому стані ставали герметичними. Ущільнювач виготовляється зі спеціальної гуми, стійкої до значних перепадів температур, а також має спеціальний малюнок, завдяки чому, термін його служби складає не один рік.

Яким би не було досконалим сучасне вікно, від того, в якому стані знаходиться його ущільнювач, залежить комфорт і затишок у вашому домі. Термін служби ущільнювача в середньому від 4 до 10 років, залежно від середньорічної температури, її перепадів та інших факторів. Тому його заміна, на жаль, все ще залишається неминучою проблемою.

У процесі експлуатації вікон, ми не завжди стежимо за станом його ущільнювача. Для багатьох важливо, в першу чергу, візуальна чистота вікон. Однак, за ущільнювальною гумою теж необхідно здійснювати певний відхід. Під дією зовнішніх факторів (вітер, дощ, негативні температури, будівельний пил і т.п.) гума дуже швидко втрачає еластичність. Це особливо позначається в зимовий час, коли найменше продування призводить до значних тепловтрат в приміщенні.

В Україні існує велике різноманіття Відо пластикових вікон, і до кожного виду профілю підходить певний вид віконного ущільнювача. Тому, перш ніж робити заміну, ми робимо попередній огляд.

Віконний ущільнювач є немаловажним складовим Вашого вікна, і його заміна аж ніяк не примха, а прикра неминучість. Звертайтеся до нас у будь-який зручний для Вас час, наша компанія до ваших послуг.
Технічні характеристики
Артикул15174
Оновлення: 16.03.2024
Додано: 28.07.2012
Ідентифікатор: 15174

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії РемонтОкон - 10 позицій