Працюємо під час ВС

Розсувні скляні двері з верхньої підвісною системою

Немає в наявності
Продавець: Елкон-дизайн
Розсувні скляні двері з верхньої підвісною системою
Розробляються і виготовляються за індивідуальними розмірами скляні двері розсувного типу відкривання в Одесі.
Для виробництва дверних панелей застосовується міцне і безпечне загартоване скло.
Розсувні двері зі скла - це стильний, елегантний атрибут сучасного дизайну, який користується величезним попитом і популярністю. Вони мають величезну кількість вигідних переваг перед звичними моделями дверей. Скляні двері є відмінним рішенням для тих, хто хоче не тільки візуально простір, але і для тих, хто хоче внести в свою домівку більше світла, зробити атмосферу в домі легшою. Вони найкращим чином підійдуть для віталень, для зимових садів - сонячне світло безперешкодно потрапить в приміщення і відмінно освітить його. Прекрасно виглядатимуть і пропускати солідну порцію світлового потоку розсувні міжкімнатні скляні двері.
Крім того більшості інших достоїнств, які мають скляні дверні конструкції, також можна відзначити їх безшумність і практичність. Завдяки характерним параметрам, розсувні дверні інсталяції зі скла дозволять вам економити простір. Внаслідок того, що двері прозора кордону кімнати як би візуально розширює. Що ж стосується безшумності таких дверей, то даний ефект досягається завдяки використанню високоякісної каретки з полімерним покриттям роликових підшипників.
Важливо врахувати, що скляні двері можуть бути повністю прозорими, і ви ризикуєте просто не помітити її. З цієї причини плануванні таких дверей необхідно зважити всі «за» і «проти». Тому якщо у вас вдома є маленькі діти, то краще за все встановити дверні панелі з матованого з малюнком або тонованого скла.
Технічні характеристики
Артикул23665
Оновлення: 23.02.2024
Додано: 02.01.2013
Ідентифікатор: 23665

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій

Інші пропозиції товарів і послуг

Алюмінієві профілі Profilco