ПВХ вікна Winbau Premium

Немає в наявності
Продавець: Дім. Вікна
ПВХ вікна Winbau Premium
Система розроблялася з урахуванням специфіки суворого північного клімату. На стадії розробки в неї був закладений істотний "запас міцності" і енергозберігаючий ресурс. Тому за показниками енергозбереження та шумоізоляції вікна з профілю Winbau Premium на 30-40% перевершують аналоги.

Ключовий принцип, яким керувалася компанія при розробці даної віконної системи, полягає не тільки в традиційному вимозі поліпшених характеристик тепло- і шумоізоляції профілів, здатності витримувати жорсткі кліматичні навантаження, але і у вимозі комфортного конструювання вікон різної конфігурації, що дозволило б задовольнити всі побажання замовників.

Нова елітна система профілів відповідає вимогам суворих кліматичних зон і бажанням клієнтів отримувати продукт з найбільш високими експлуатаційними характеристиками. П'ятикамерна конструкція і монтажна глибина профілю 70 мм забезпечують більш високий коефіцієнт опору теплопередачі. Чудові теплотехнічні характеристики профільної системи, у свою чергу, підвищують опір теплопередачі вікна в цілому і дозволяють ефективно використовувати конструкції з профілів системи WINBAU PREMIUM в будинках з низьким енергозбереженням, в курній місцевості і в умовах крайньої півночі.
Технічні характеристики
Артикул27143
БрендWINBAU
Оновлення: 06.08.2022
Додано: 10.03.2013
Ідентифікатор: 27143

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення