Вікна Rehau.

Немає в наявності
Продавець: ВІКНА-СТАРС
Вікна Rehau.
Вікна Rehau.
Доступні вікна для всіх: система Rehau Blitz.
Висока якість без компромісів
Пластикові вікна Rehau Blitz - нововведення українського ринку вікон пвх. Головним преімущкством профілю Рехау є їх доступність для широкого кола споживачів. Але це зовсім не означає зниження споживчих властивостей і якісних характеристик. Німецька компаніяRehau, що заслужила хорошу репутацію серед українських покупців, виводить на наш ринок новий продукт економ класу, при цьому будучи традиційно високої якості.
Вікна пвх Rehau Blitz на сьогодні є найбільш вигідною пропозицією не тільки серед профільних систем Rehau, але і серед схожих систем, пропонованих іншими фірмами. Маючи обмежений бюджет, Ви можете по достоїнству оцінити якість пластикових вікон.
Відмінністю вікон Рехау Blitz є трикамерне будова профілю рами і стулки з монтажною шириною 60 мм. Два замкнутих контури ущільнення профілю Rehau гарантують захист приміщення від продування, попадання пилу і проникнення шуму з вулиці. Можливість установки стандартного двокамерного склопакета Рехау товщиною 32 мм гарантує високий рівень теплозбереження, відповідні строгим українським нормативам, а в поєднанні теплопакет stis, замість звичайного, дозволить в майбутньому істотно знизити витрати на оплату тепла. Оптимальні заокруглення і нахили поверхонь полегшать догляд за вікном Рехау, не створюючи проблем в подальшій експлуатації.
Пластикові вікна Rehau Blitz створять комфорт у Вашому будинку, захищаючи його від холоду і шуму, і стануть гідним доповненням до інтер'єру будь-якого стилю.
Пластикові вікна Рехау: система Sib-Design.
Комфорт будинку під надійним захистом.
Пластикові вікна Rehau Sib-Design спроектовані з урахуванням суворих кліматичних умов зовнішнього середовища. Багатокамерна стркутура профілю Рехау і монтажна ширина 70 мм дозволяють повністю відповідати сучасним тенденціям, що пред'являються до пластикових вікон.
У вікнах пвх Rehau Sib-Design застосована оригінальна система Thermo-Block: додаткова повітряна камера, утворена внутрішньою перегородкою і стінкою армуючого профілю, дозволяє збільшити теплозберігаючі властивості пластикових вікон Рехау, наближаючи їх по характеристикам до дорожчих п'ятикамерним системам, але залишаючи їх при цьому доступними в ціновій категорії для більшості споживачів.
Маючи широку камеру для установки армуючого профілю, пластикові вікна Rehau Sib-Design мають високі статичні характеристики, що дозволяють застосовувати їх для виготовлення конструкцій будь-якої складності, зі значними габаритними розмірами і масою.
Два повністю замкнутих контуру пружного ущільнення профілю Рехау створюють надійний захист від попадання пилу, вологи і шуму з вулиці, а також защіщяют приміщення від протягів і втрати тепла.
Збільшення ширини профілю Рехау до 70 мм дозволило зробити можливим установку склопакета товщиною 41 мм, що, природно, позитивно вплинуло як на теплоізоляційні характеристики вікон Rehau Sib-Design, так і на шумоізоляцію.
Перевірена часом високоякісна рецептура RAU - PVC і Know - How, впроваджені фахівцями компанії Rehau, надають гладкій поверхні віконного профілю Rehau довговічність і стійкість до зміни кольору, оберігають від шкідливого впливу навколишнього середовища, а також полегшують догляд за вікнами Рехау, що, однозначно, по достоїнству оцінять споживачі протягом довгих років експлуатації.
Вікна Rehau Sib-Design стануть прекрасним рішенням до будь-якого інтер'єру, будь то класика або модерн. Вони можуть служити для скління квартир, пристрої холодного і теплого скління балконів і лоджій, для установки в дачні будиночки і котеджі, як сезонного, так і цілорічного використання. Перевірте самі, пластикові вікна Рехау Sib-Design - не підведуть і будуть радувати Вас довгі роки!
Вікна Rehau: система Geneo.
Революційна технологія на захист Вашого комфорту.
Віконна профільна система Rehau Geneo - це нове слово в розвитку світлопрозорих конструкцій. Застосовувані технології по істині революційні на сьогоднішній день, вони дозволяють сміливо дивитися в майбутнє, так як закладені розробниками характеристики набагато перевищують нині існуючі вимоги, що пред'являються до сучасних пластикових вікон.
Оригінальність винаходу полягає в абсолютно новому матеріалі, що застосовується для виготовлення віконного профілю. Вікна Rehau Geneo - це перший продукт концерну, виготовлений з інноваційного фіброволоконного матеріалу RAU fibro, його відрізняє рекордна міцність і висока стійкість до навантажень. RAU fibro протягом вже довгих років знаходить своє застосування в авіабудуванні і використовується для виготовлення ряду елементів спортивних автомобілів Формули 1, що найкращим чином характеризує даний матеріал.
Застосування RAU FIPRO для виробництва вікон Rehau Geneo дозволило отримати високі в своєму класі характеристики по енергозбереженню. Показник наведеного опору теплопередачі досягає значення 1.05 кв. м З / Вт.
Основу системи складає потужна 6-камерна рама з монтажною шириною 86 мм. Збільшення розмірів рами і стулки істотно розширює можливості по склінню, дозволяючи встановлювати багатокамерні склопакети і теплопакет товщиною до 53 мм включно. Вікна Rehau Geneo мають три контури ущільнення, що захищають від продування, опадів і вуличного шуму. Ще одним ноу-хау є відсутність сталевого армування - джерела так званих "містків холоду" в металопластикових вікнах. До речі, наявність армування ще й збільшує вартість готового віконного блоку. Адже саме армування має складну форму в перетині, яку надають на дорогому обладнанні. На цьому ж обладнанні делаютгнутьyo труб в гарячому стані, які також застосовуються для облаштування наших будинків і квартир (водопостачання та опалення). Т. е., Рехау Генео можна назвати пластиковими вікнами на 100%.
Крім найвищих теплозберігаючих характеристик, відсутність металевого армування полегшує віконну конструкцію в середньому на 40%, але при цьому абсолютно не знижуються міцнісні характеристики, до яких належать відповідні біля вікон пвх з армуванням. Фіброволоконний матеріал RAU fibro і ряд оригінальних технічних рішень забезпечують високу надійність конструкції і дозволяють виготовляти вікна зі складною геометрією і будь-якого розміру.
З огляду на все перераховане, можна сказати, що вікна пвх Rehau з профілю Geneo на сьогоднішній день є найвищим досягненням німецького концерну і мають найширші можливості щодо застосування при склінні об'єктів будь-якої складності і з найвищими вимогами з енергозбереження. Вікна Рехау Генео - пластикові вікна ХХI століття.
Вікна пвх Rehau: система Brilliant-Design
Тепер діаманти стали доступнішими.
Вікна пвх Rehau Brilliant-Design - це Інноваційний підхід до проектування профільних систем. Вони відповідають всім сучасним вимогам теплозбереження, шумозахисту приміщень і виробляються з екологічно чистої сировини, яке, що не менш важливо, підлягає вторинній переробці після закінчення терміну служби виробів. За своїми якісними характеристиками вікна Rehau системи brilliant можна віднести до віконних систем класу люкс.
Основою системи є рама з монтажною шириною 70 мм, що має 5-камерна будова. Стулки виконані з профілю шириною 78 мм і аналогічно мають 5 повітряних камер. Все це дозволяє досягти високих показників теплозбереження та шумозахисту, що, звичайно ж, пристойно розширює можливості щодо застосування системи Рехау Brilliant при будівництві об'єктів різного призначення.
Збільшення ширини рами і стулки до 70 мм і до 78 мм відповідно, дає можливість встановлювати склопакети і теплопакет товщиною до 41 мм включно. Ці пакети мають більш високі показники по опору теплопередачі в порівнянні з пакетами товщиною 24 мм і 32 мм, широко застосовуються в пластикових вікнах з монтажною шириною рами 58 - 62 мм. Додатково до цього поліпшується і шумоізоляція, що тільки підвищує рівень комфорту в приміщенні.
Із зовнішнього боку рами і внутрішньої сторони стулки знаходяться спеціальні пази для установки двухлепесткових пружного ущільнення Rehau чорного або сірого кольору. Воно є надійним захистом від продування, попадання опадів і проникнення вуличного шуму в приміщення, а також покращує теплоізоляційні характеристики вікна в цілому.
При виробництві профілю Rehau використовується високоякісна рецептура RAU-PVC, яка розроблена фахівцями концерну із застосуванням найсучасніших технологій в області переробки полівінілхлориду. саме цього, поверхня профілю Рехау гладка, структура самого пластику довгі роки зберігає стійкість до зміни кольору, а самі пластикові вікна Rehau протягом усього періоду експлуатації зберігають свої високі характеристики.
Важливо також відзначити цікавий і оригінальний дизайн системи Rehau Brilliant. Адже вікно - це невід'ємною елемент інтер'єру будь-якої квартири або будинку. А для екстер'єру будинку зовнішній вигляд пластикових вікон має навіть більше значення. І за цим критерієм дана система заслуговує Вашої найпильнішої уваги, так як, відрізняючись високими технічними характеристиками, вікна з профілю Rehau Brilliant, завдяки елегантним округлим формам стулок, вдало доповнюють інтер'єр будь-якого стилю, одночасно перетворюючи і зовнішній вигляд Вашого будинку.
Вікна пластикові Rehau: Delight-Design
Хай сонце дарує радість кожен день
Пластикові вікна Rehau з профілю Delight-Design - це абсолютно новий підхід до проектування сучасних світлопрозорих конструкцій. Основна ідея створення полягала в збільшенні світлового простору вікна (площі скління) без втрати теплозберігаючих здібностей. І дана задача виявилася цілком під силу фахівцям концерну Rehau.
Завдяки оригінальним технічним рішенням, вдалося зменшити висоту рами і стулки, що дозволило збільшити світлопропускну здатність вікон Rehau Delight на 10.
Технічні характеристики
Артикул39328
Оновлення: 23.05.2014
Додано: 20.05.2014
Ідентифікатор: 39328

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco