Енергозберігаючі вікна REHAU від Фасад - Пласт

Немає в наявності
Продавець: ФасадПласт
Енергозберігаючі вікна REHAU від Фасад - Пласт
Енергозберігаючі вікна REHAU

Енергозберігаючі вікна REHAU
«Фасад – Пласт» - компанія, яка з 2008 року займається в галузі виробництва, продажу та монтажу металопластикових конструкцій. З 2015 року компанія працює виключно з профілем REHAU, пройшла програму авторизації та отримала Сертифікат про надання статусу «Авторизований Партнер REHAU», такий Сертифікат вручається компанії за результатами регулярного аудиту з боку REHAU. Весь персонал компанії від менеджерів до монтажників проходить обов’язкове навчання в Академії REHAU.
Для нашої кліматичної зони, згідно з вимогами ДБН всім вимогам відповідає 5 – ти камерний профіль REHAU Euro 70, монтажною глибиною 70 мм. Він ідеально підходить, як для тих хто будує нове житло, так і тим хто хоче модернізувати чи утеплити вже існуючі будинки та квартири. А для максимальної оптимізації тепловтрат варто застосовувати профіль з більшою кількістю камер та монтажною глибиною 80-90 мм. Такі наприклад, як REHAU SYNEGO та REHAU GENEO.
Теплий профіль в поєднанні з енергозберігаючим склопакетом не меншим ніж 40 мм, заповненим інертним газом криптоном або аргоном, з спеціальним покриттям нанесеним на скло це - оптимальна енергоефективна комбінація для Ваших вікон.
Технічні характеристики
Артикул40649
Оновлення: 14.03.2020
Додано: 04.09.2014
Ідентифікатор: 40649

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Вікна, двері, балкони REHAU