Працюємо під час ВС

Покриття CPL виробництва італійської компанії La-Con (GRUPPO FANTONI)

Немає в наявності
Фініш-плівки - це декоративні плівки з фініш-ефектом, отримані шляхом акрилової імпрегнації вихідної паперу на спеціальному обладнанні. Фініш-плівки можуть бути покриті лаком безпосередньо в процесі їх виробництва або підлягають обробці вже після їх нанесення на поверхню (МДФ, ДСП і т.п.).
Фініш-плівки LA-CON - дуже гнучкий, зносостійкий матеріал, який ідеально підходить для обкутування профілів з різним радіусом заокруглення, а також для облицювання прямих поверхонь, в зв'язку з чим фініш-плівки широко використовуються виробниками міжкімнатних дверей і меблів (фасади, профілі, карнизи, будь-які погонажні і рамкові вироби, задні стінки, дно ящиків, боковини каркасів і ін.).
Фінішні плівки La-Con:
Lognover
Microlac
Декоративний паперово-шаруватий пластик (ламінат) CPL виготовляється шляхом безперервного пресування в стрічкових пресах. Матеріал має високу пластичність, гнучкістю і зносостійкість.
Тонкий пластик CPL називають ламінатом. Ламінат CPL широко використовується при виробництві межкомнатних дверей, меблевих фасадів, а також ідеально підходить для обкутування погонажу.
Ультра-гнучкі ламінати La-Con:
Microlam
Microtrim
Microflex
Slimsoft
Більш товстий ламінат - пластик CPL - використовується у виробництві ламінованих підлог, стільниць, підвіконь, дверей, столів, меблів для офісу, барів, ресторанів, кухонь, ванних кімнат, паркету, медичних меблів, облицювання інтер'єрів будівель, рекламних щитів, кабін, салонів автобусів, вагонів поїздів, судів і в інших сферах виробництва.
Гнучкі ламінати La-Con:
Microslim
Lignoslim
Microedge
Lignolam
В асортименті LA-CON - 12 різних Ламінатіном і пластиків CPL товщиною від 0,1 мм до 1.3 мм в 17 різноманітних структурах поверхні.
Технічні характеристики
Артикул46076
Оновлення: 01.03.2018
Додано: 09.02.2016
Ідентифікатор: 46076

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco