Двустороння ламінація Дуб Золотий

Немає в наявності
Продавець: ОКОНІКА
Двустороння ламінація Дуб Золотий
Металопластикове вікно з двосторонньої ламінацією Золотий Дуб. Вікно виготовлене з високотехнологічного, енергозберігаючого профілю VEKA iQ, дозволить зберегти тепло в будинку навіть в найхолоднішу зиму, а спекотним літом - не впустили спеку в будинок! Так застосування особливої ​​фактури Spectral дозволяє домогтися високої відбивної здатності, що виключає можливість в'еданія бруду в структуру профілю, і дозволяє легко і просто очищати забруднену поверхню. Так само покриття Spectral підвищує довговічність служби профілю, завдяки підвищеній стійкості до механічних пошкоджень.
Фурнітура WinkHaus activPilot підвищить надійність вікна за рахунок збільшеного ліміту ваги на несучі конструкції. Це дозволяє вибрати стулку більшого розміру без погіршення якості та довговічності служби фурнітури.
2-х камерний склопакет із застосуванням особливих енергозберігаючих стекол, заповнений аргоном, не тільки підвищить загальну енергоефективності, але за рахунок використання особливого скла підвищить освітлення кімнати в денний час, так як не перешкоджають проникненню сонячних променів в будинок, але і на багато знизять здатний проникати шум. А використання ламінування Золотий Дуб двосторонній підвищить привабливість і престиж будинку, ідеально впишеться в будь-який інтер'єр, і дозволить реалізувати сучасні дизайнерські ідеї.
Навіть в наш високотехнологічний вік дерево високо цінується як дорогий оздоблювальний матеріал, а профіль VEKA не тільки краще за якістю, але і прекрасно імітує натуральну структуру дерева. Сучасна якість, і краса натуральних матеріалів знайшли своє втілення в профілі VEKA c двосторонньою ламінацією Золотий Дуб.
Технічні характеристики
Артикул51139
БрендVEKA
Розрахункові значення відповідають якісно виготовленому і встановленому вікну (віконному блоку) з обраних комплектуючих при заданих розмірах вікна.
Вікна, які не відповідають стандартам якості виробництва, можуть не забезпечити розрахункові величини через підвищену повітропроникність та інші негативні фактори.
Оновлення: 14.12.2020
Додано: 22.01.2018
Ідентифікатор: 51139

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення