Koemmerling 76 AD Alu Clip

Немає в наявності
Продавець: Novex TM
Koemmerling 76 AD Alu Clip
Нові можливості для підвищення якості життя і оригінальних дизайнерських рішень надають інноваційні розробки німецької компанії Kömmerling, одного з лідерів європейського ринку у виробництві профільних систем. Передові технології, в основі яких з'єднання двох матеріалів - алюмінію і пластика, дозволяють виготовляти металопластикові вікна нового покоління.

Система Kömmerling 76 мм AluClip є ідеальним рішенням для людей, що віддають перевагу вікна в сучасному стилі. У цій конструкції алюмінієві накладки закріплюються на пластиковому профілі за допомогою спеціального механізму фіксації. В основі розробки - максимальне використання переваг двох матеріалів. Пластик забезпечує оптимальну тепло- і шумоізоляцію, а також високий рівень надійності при експлуатації. Алюміній дає додаткову водозащиту, жорсткість, міцність і протизламність. Крім того, завдяки цьому матеріалу вікна дуже елегантно виглядають і можуть мати будь-які колірні рішення за рахунок особливих технологій нанесення захисних покриттів.

Система Kömmerling 76 мм AluClip Pro дозволяє створювати сучасні віконні та дверні конструкції новітнього покоління. Їх відрізняє бездоганна якість, надійний захист від злому, прекрасні функціональні характеристики. Продумане поєднання двох матеріалів дає ряд істотних переваг. Завдяки пластику конструкція відрізняється оптимальною звукоізоляцією і високим рівнем енергоефективності, що дозволяє реально економити кошти на опаленні. Алюміній виконує несучу функцію, що дозволяє не застосовувати сталевий підсилювач всередині стулки, що ще більше покращує теплоізоляційні властивості вікна.

Алюміній також забезпечує додатковий захист від погодних впливів, легкість в догляді і практично нескінченний вибір колірних рішень.

Виняткова надійність, стійкість до негативних погодних факторів, високі показники енергозбереження, оригінальність та різноманітність дизайну - це лише деякі важливі переваги ексклюзивних систем Kömmerling AluClip і AluClip Pro.
Технічні характеристики
Артикул54932
Оновлення: 13.05.2018
Додано: 13.05.2018
Ідентифікатор: 54932

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
4 000 грн
Optim
Працюємо під час ВС
4 500 грн
Optim
Працюємо під час ВС
5 000 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Одностулкове вікно
3 000 грн
Optim