Працюємо під час ВС

Набір по догляду за вікнами Weiss Cosmoklar Premium

Ціна за шт.
 5 (4 голоси)
+380 44 502 XX XX +380 44 502 6935
Київ, Бровари, Вишгород
Продавець: Вікна-Стар, ТМ
Набір по догляду за вікнами Weiss Cosmoklar Premium
Компанія Вікна-Стар пропонує профілактичні набори по догляду за вікнами і дверима від провідного німецького виробника «Weiss».

Дуже практичний набір для очищення, догляду, захисту і збереження функціональності віконних і дверних профілів, рольставень, ущільнювачів і механічних з'єднань.

У наборі:

1) Очисне молочко Cosmoklar: Сильний абразивний очисний засіб, що не містить агресивних розчинників для всіх типів металопластикових вікон, систем жалюзі, віконних і дверних конструкцій на основі поліуретану та анодованого алюмінію. Розроблений і виготовляється в Німеччині Cosmoklar є дуже високоякісним і щадним очисним засобом. Очисне молочко є антибактеріальним і не містить фосфатів, має нейтральний показник pH, неагресивний для шкіри рук.

2) масло Cosmo для віконної фурнітури: Сучасне спеціальне масло технологічно розроблено для збереження робочих властивостей віконної фурнітури і інших елементів механіки вікон. Має чудові мастильні якості, запобігає тертю і корозії металевих елементів вікна. Має нейтральний запахом і не містить агресивних смол і кислот

3) Спеціально просочені серветки для догляду та збереження функціональності ущільнювальних гумок. Просочення — емульсія на основі силіконового масла, що не містить смол і кислот. Зберігає еластичність і запобігає прилипанню ущільнювачів до профілю влітку і примерзання їх взимку.

Склад набору:
Очисне молочко Cosmoklar - 200 мл
Масло Cosmo для віконної фурнітури - 30 мл
Спеціально просочені серветки для ущільнювачів - 5 шт.
Очисна серветка - 1 шт.
Інструкція - 1 шт.
Технічні характеристики
Артикул40107
Артикул компаніїWeiss Cosmoclar Premium
Оновлення: 11.02.2024
Додано: 11.08.2014
Ідентифікатор: 40107
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна-Стар, ТМ - 84 позиції
Алюмінієві профілі Profilco